<

Взяли під варту нововолинця, якого затримали з наркотиками в автомобілі на Ковельщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:30 | 22.10.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3438
/ коментарі 2

21-го жовтня, Ковельський міськрайонний суд ухвали рішення про взяття під варту із правом внесення понад 100 тисяч гривень застави, 27-річного мешканця Нововолинська, в автомобілі якого, знайшли закладки з наркотиками та психотропними речовинами.

Підозрюваного, 27-річного жителя Нововолинська, правоохоронці зупинили на автодорозі поблизу села Воля-Любитівська Ковельського району. Керуючи автомобілем Volvo V 70, він порушив правила дорожнього руху, – повідомляє поліція Волинської області.

У салоні транспортного засобу співробітники поліції виявили та вилучили предмети, схожі на зброю та наркотики. Зловмисник збував наркотичні засоби та психотропні речовини методом залишення закладок.

Згодом, як повідомили БУГу у його помешканні в Благодатному провели обшуки. За його місцем проживання правоохоронці вилучили понад 700 г психотропної речовини Альфа PVP, 200 г амфетаміну, 500 г канабісу, тощо. 

Нині поліцейські вже вилучили понад 100 закладок з наркотиками, залишених ним раніше. Заходи щодо їх вилучення тривають.

Волинянину слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Ковельський міськрайонний суд Волинської області, за клопотанням слідчого, обрав підозрюваному запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 166 тис. грн.

Санкція ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер