<

Взяли під варту неповнолітнього, який завдав смертельного ножового поранення товаришу у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 6.12.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2468
/ коментарів 5

1-го грудня в районі хлібозаводу у Нововолинську 16-річний хлопець наніс смертельне ножове поранення знайомому, юнак помер в лікарні. Неповнолітнього взяли під варту, йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Слідство встановило, що майже опівночі нетверезий підліток під час конфлікту на вулиці Гетьмана Виговського вдарив ножем у груди 18-річного хлопця. Повідомляє Волинська обласна прокуратура.

Як стало відомо БУГу з власних джерел, конфлікт розпочався в автомобілі під час його руху. Вийшовши з транспортного засобу, почалась бійка, у результаті якої неповнолітній вдарив ножем товариша.

Згодом, стало відомо ім’я померлого. Дмитро Озмитель проживав у Тишковичах Нововолинської громади. Закінчив навчання у центрі професійно-технічної освіти в Будятичах за спеціальністю слюсар-ремонтник.

Надалі підозрюваний у вчиненні цього злочину перебуватиме під вартою. За процесуального керівництва прокурорів Володимирської окружної прокуратури 16-річному студенту одного із закладів освіти міста Нововолинська повідомлено про підозру в заподіянні знайомому тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили його смерть (ч. 2 ст. 121 КК України).

Санкцією ч. 2 ст. 121 КК України за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.




коментарів: 5
  1. То воно до сих пір на волі було? Це умисне вбивство. Таке тільки на утилізацію. Воно буде знати тільки тюремне життя, вийде знову мусить зробити злочин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця