<

Взяли під варту 63-річного мешканця селища Благодатне, якого підозрюють у зґвалтуванні дитини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:03 | 28.10.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3633
/ коментарі 2

Суд обрав 63-річному жителю селища Благодатне, якого підозрюють у зґвалтуванні 7-річної дівчинки, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідство вважає, що упродовж липня-серпня 2021 року чоловік кілька разів чинив такі дії над дитиною, – інформує пресслужба Волинської обласної прокуратури.

Нині йому повідомлено про підозру у вчиненні цього злочину, і надалі він перебуватиме під вартою без можливості внесення застави.

Санкцією ч.4 ст. 152 КК України за зґвалтування особи, яка не досягла 14 років, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.




коментарів: 2
  1. Навіщо старого збоченця та майбутнього пітуха на зоні ми з вами з наших податків ще й маємо утримувати та годувати? Доведуть злочин – смертна кара тут як ніколи була б доречною. Але ж не з нашим законодавством, де ті закони схоже приймали такі ж збоченці, та при владі.

    • Це правда, таких розстрілювати потрібно, як і вбивць і казнокрадів, але коли вина доведена на всі 100%, але це не в нашій країні, у нас з невинного маючи гроші можна зробити винним, і тоді біда… Треба спочатку казнити всіх корупціонерів і продажних суддів, прокурорів і поліцейських, от тоді можна буде робити зачистку проти всяких нелюдів…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа