<

Виявили трьох браконьєрів на озері у Нововолинську: рибалили забороненими знаряддями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:13 | 23.11.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3139
/ коментарів 5

20-го листопада викрили три порушення правил рибальства, а саме перевищення дозволених знарядь на озері у Нововолинську.

На осіб оформлено три протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП та накладено відповідні штрафні санкції, повідомляють у фейсбуці Волинського рибоохоронного патруля.

Зазначають, що у період з 15-го по 22-ге листопада державні інспектори зафіксували 17 порушень. Так, складено 10 протоколів за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення Правил рибальства), чотири – за ч. 4 ст. 85 КУпАП (риболовля з використанням заборонених знарядь), один – за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП (незаконний збут водних біоресурсів). Оформлено два акти виявлення та вилучення безхазяйного майна.

«За даний період на порушників накладено 102 грн штрафів, решту буде накладено судами, куди скеровано матеріали. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 8 085 грн.

Під час проведених рибоохоронних заходів державні інспектори вилучили 7 кг водних біоресурсів. Також вилучено 3 од. заборонених знарядь лову та ще 11 од. – за актами безхазяйного майна», – повідомив начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.




коментарів: 5
  1. Там в тому зелено-смердючому болоті ще лохнеському чудовищу залишилось тільки завестися

  2. Туди треба лина і товстолоба запустити, щука з окунем там задихнуться…

  3. Бракон’єрили шоб для себе чи на продаж?
    Якшо для себе – то відпустіть, сутки на толчку після риби з тої ями їх научить краще ніж шо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер