<

Виставка, майстеркласи, нагородження: відбулись урочистості з нагоди Дня міста та Дня Шахтаря у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:43 | 28.08.2022 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
2255
/ Коментарі відсутні

Остання неділя літа завжди вважається урочистим днем у Нововолинську, адже саме тоді мешканці відзначають День міста та День Шахтаря. На жаль, цьогоріч усе змінилось, місто у смутку разом з сім‘ями полеглих героїв. Тому, усі заходи були без розважальної програми, проте дали можливість відвідувачам відчути творчу атмосферу, оповиту справжнім патріотичним духом.

Журналісти інтернет-видання БУГ відвідали заплановані урочистості та разом з відвідувачами привітали активних нововолинців, які щоденно трудяться задля допомоги ЗСУ та наближають нас до бажаної перемоги.

У міському палаці культури відбулось нагородження мешканців міста з нагоди відзначення 72-ої річниці з Дня заснування міста та Дня шахтаря. Місцевим волонтерам, підприємцям, робітникам вручили нагороди за їхній вагомий внесок у допомогу місту та усіх, хто потребував підтримки в такий важкий час.

На захід завітав міський голова Борис Карпус та привітав усіх, а також подякував за важливу працю.

У місті тривали виставки патріотичних картин, серед яких роботи авторки з псевдонімом Nata.Le «У міст України жіноче обличчя». Авторка зобразила різні міста України у жіночих образах, картини з зацікавленістю роздивлялись відвідувачі, особливу увагу приділили дітки, фотографуючи їх собі на пам‘ять.

На території скверу також функціонувала фотозона, мешканців особливо вразила «вишиванка», яку створили працівники відділу культури та Нововолинського історичного музею.

Для діток організатори проводили різноманітні майстер-класи, малеча плела патріотичні прикраси, наносила жовто-блакитний аквагрим та розфарбовувала малюнки. Для дорослих тривали навчання з нейрографіки «Малюємо перемогу разом» та виготовлення ляльки мотанки.

Уже традиційно на «Мистецькій алеї» проходив ярмарок з різноманітними виробами від наших майстрів. Ціни за солодощі коливались від 10-ти гривень, сувеніри від 5-ти гривень, а власноруч виготовлені кошики та іграшки – від 150-ти до 900 гривень.

Нагадаємо, у місті відбулась ранкова програма на території Нововолинського міського озера – учасники стартували вже о 6 ранку, аби зважити свій улов о 10 годині та дізнатись переможця. 27-го серпня до Дня міста відбувся мотокрос.

Також, напередодні Дня шахтаря, журналісти БУГу спустилися  в шахту №9 «Нововолинська», щоб показати важкі умови праці гірників зсередини.

Пропонуємо переглянути більше світлин з проведення Дня міста та Дня шахтаря у Нововолинську від БУГу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер