<

Високі здобутки викладачів та студентів Нововолинського електромеханічного коледжу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:32 | 5.06.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Сила знання залежить у значній  мірі від того, наскільки тісно зливаються знання з переконаннями, ціннісною інтелектуальною спрямованістю педагога, наставника, – так вважає Лариса Жила, заступник директора Нововолинського електромеханічного коледжу.

У цьому навчальному закладі педагоги та їхні вихованці  з року в рік досягають високих результатів. Таке, щороку студенти викладача математики Нововолинського електромеханічного коледжу Лідії  Миколаївни Попової виборюють призові місця  на обласних олімпіадах з математики серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації. Цьогоріч студент-першокурсник Андрій Модік отримав впевнену перемогу на обласній олімпіаді і став учасником Всеукраїнської олімпіади з математики, що відбулась у м. Дніпропетровську, – повідомляє сайт міської ради Нововолинська.

Студенти Нововолинського електромеханічного коледжу спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» четвертий рік поспіль беруть участь в обласних етапах олімпіади з “Інформатики та комп’ютерної техніки” і кожного року виборюють призові місця: 2012 рік – ІІ місце зайняв Давидюк Павло; 2013 рік – І місце зайняв Дударчук Євген, який на Всеукраїнському етапі в м. Кривому Розі зайняв  VII місце серед 26 представників всіх областей України; 2014 рік – ІІІ місце зайняв Гаврисюк Олександр; 2015 рік – І місце виборов студент ІІ курсу Пшонік Олександр. 22 травня 2015рокуна базі Одеського технічного коледжу Одеської національної академії харчових технологій проходила VIII Всеукраїнська олімпіада з “Інформатики та комп’ютерної техніки”, де Пшонік Олександр виборов IV місце серед переможців обласних відбіркових турів з 20 областей України та м. Києва.

На знімку: Лідія Миколаївна Попова, Андрій Модік, учасники Всеукраїнської олімпіади з математики.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа