<

Зробити селфі, облаштувати смітник чи покласти асфальт: Що просять Гузя в дворах Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:03 | 16.05.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарі 4

У неділю, 12-го травня, депутат Верховної Ради України Ігор Гузь провів звичні зустрічі з виборцями – у дворах багатоповерхівок Нововолинська. Проблеми нововолинців незмінні – облаштувати смітник, щось відремонтувати, встановити дитячий майданчик або ж вирішити питання особистого характеру.

Народний депутат у семи дворах міста зустрівся з жителями будинків. Як і зазвичай – звітував про роботу в окрузі щодо залучення коштів з державного бюджету на соціально-економічні потреби. Говорили і на актуальні загальнодержавні теми – інавгурація президента, мовний закон. Зачепили й питання майбутніх виборів до парламенту.

Людей цікавило питання, від якої партії Гузь піде в Верховну Раду на наступних виборах. Нардеп відповідав, що тісно співпрацює та дружить з Ігорем Палицею, тому буде об’єднувати з ним свої сили.

Ігор Гузь та його помічники – Борис Карпус, Володимир Шаповал, Валерій Мних та Віра Філіпенко

В кожному дворі парламентаря люди зустрічають по-різному. Хтось спочатку слухає, хтось відразу просить. Одні хочуть зробити селфі, інші – відразу переходять до претензій.

Біля будинків 11,13 на мікрорайоні Шахтарському зібралося чимало нововолинців – близько 40-ка. Були й такі, які прийшли з іншого куточку району, щоб попросити в Гузя допомоги у встановленні майданчику біля їх будинку. Тут люди гостинно прийняли депутата та “закидали” його своїми проханнями. Як зробити парковку біля під’їздів, як прибрати аварійну цегляну споруду, потрібно заасфальтувати ями біля будинку, потрібно встановити дорожній знак «Рух заборонено» біля ринку на Шахтарському, на великій території, що біля будинків облаштувати дитячо-спортивний майданчик, необхідне освітлення вулиці та ряд інших проблем.

Гузь зауважив, що на всі прохання посприяти в вирішенні певних питань будуть надіслані звернення до відповідальних органів. А за особистими заявами людей помічники нардепа будуть розбиратися з проблемами, які можна вирішити.

Біля будинку на вулиці Грушевського жителі скаржилися на те, що розвалюється будинок, потрібно зробити обмостку та замінити вікна в під’їзді. Кажуть, що міська влада не допомагає.

І як майже в кожному дворі, тут люди говорять, що потрібно обгородити сміттєвий майданчик, який розташований біля школи та нового спортивного майданчика. Показали депутату як він виглядає.

Сміттєві майданчики показують нардепу майже в кожному дворі Нововолинська

На зустрічі парламентарю навіть розповідали за конфлікт між мешканцями двома будинків. На майданчик, який поставили за кошти міської ради, не пускають всіх дітей, – говорять люди між собою. Хоча потім розповіли, що ніби порозумілися.

Гузь вислухав усі питання, які турбували та дав завдання помічникам розібратися та допомогти їх вирішити.

Ще у п’яти дворах жителі багатоповерхівок просили відремонтувати дах, аварійні ліфти, говорили про сирі підвальні приміщення, де багато великих комарів та комах, які потім кусають дітей.

Більшість запитань – місцевого значення, які має вирішувати міська рада або ж співвласники будинку. Та депутатів місцевих люди в дворах не бачать і до кого ходити просити – не знають.




коментарів: 4
  1. Перший депутат, який звiтував про роботу,слухав скарги , помагав вирiшувати питания.Перший, кого побачили пiсля виборiв,за всi роки Незалежностi.ще б мiсцевих побачити.Чим вони допомогли мешканцям мiста?. Як вибори ,то всi обiцяють ,а як до дiла…

    • Один слугу народу грає, інший- по дворах ушивається. 73%хаває. А Коломоського за ним не бачать…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок