<

Випускниця з Нововолинська, єдина в Україні, здобула 200 балів на ЗНО з німецької мови

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:35 | 27.06.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
18
/ коментарів 7

Учениця Нововолинської гімназії Марія Бусько склала зовнішнє незалежне оцінювання з німецької мови на 200 балів.

Дівчина розповідає, що на такий результат навіть не сподівалася, проте була впевнена у своїх силах, пише Нововолинськ.com.ua.

«Після того, як я відповіла на запитання, взялася перевіряти відповіді, які оприлюднили в інтернеті. Я перевірила все двічі і зрозуміла, що на тестах набрала максимальну кількість балів. Оскільки завдання, які передбачають розгорнуту відповідь, перевіряє людина, то я була впевнена, що тут буде присутній людський фактор і максимуму я не наберу. Проте, очікувала, що матиму понад 195 балів», – розповіла Марія.

Як повідомила завідувачка центру ЗНО Волинського ІППО Алла Корнейко, дівчина – єдина в Україні набрала 200 балів з німецької мови.

Тепер колишня гімназистка обирає вуз, у який вступатиме, адже із хорошими результатами з усіх предметів ЗНО Марія матиме високий рейтинг і зможе скласти гідну конкуренцію вступникам провідних закладів вищої освіти України.

Проте випускниця запевняє, що вивчатиме німецьку філологію, адже саме ця іноземна мова полюбилася ще з кінця 5-го класу.

«Найбільша заслуга належить вчительці Ользі Михайлівні Козачук зі школи №1-колегіум, яка вивела мене на вищий рівень», – дописує Марія Бусько у коментарях.

Рушійною силою стала викладачка німецької Юлія Матіюк, яка зуміла зацікавити дівчину своїм творчим підходом до підготовки уроків.

У тому, що дівчина досягне успіху впевнена її класна керівничка та вчителька історії Валентина Дацюк. Вона запевняє, що її вихованка володіє достатньою базою знань з усіх шкільних предметів, адже є медалісткою. На думку педагога, наявність хорошої бази загальних знань є показником ерудиції школярів.




коментарів: 7
  1. V tom,chto devochka dostigla takih rezuljtatov na egzamene po nemeckomu jazyku , zasluga ne uchitelja istorii,a uchitelja nemeckogo jazyka ,o kotorom k boljshomu sozhaleniju dazhe ne vspomnili.

    • Пиши, будь ласка, українськими літерами та українською мовою, бо складається враження, що ти розумово неповноцінне

      • То совість хвастається, шо по німецькому теж шпрехає.
        Чи то вона не по німецьки пише?

  2. Найбільша заслуга вчительки Ольги Михайлівни Козачук з школи #1, яка вивела мене на вищий рівень.. тому якщо це можливо, я попрошу цю статтю проредактувати й вписати цю людину вище інших згаданих

    • Молодець, Mirjam, і Helga Михайлівна великий молодець.
      І твої тато з матусею молодці.
      Всі молодці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця