<

Випускниця Нововолинського ліцею виграла 235 тисяч доларів та стала ученицею престижної школи в США

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:54 | 5.05.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
7118
/ коментарі 3

Випускниця Нововолинського наукового ліцею поступила до престижної школи для дівчат Emma Willard School і виграла грант на $235 тисяч.

Учениця 11-В класу Нововолинського наукового ліцею Ліза Назарук – є Королевою знань, переможницею багатьох олімпіад, конкурсів і турнірів. Про це йдеться на сторінці навчального закладу у фейсбуці.

Завдяки програмі UGS, що допомагає талановитим учням із України здобути освіту в топових навчальних закладах США, Європи та Азії, Ліза вчитиметься в школі, яка в 2018 році за версією The Post-Standart була визнана приватною школою N1 у північній частині штату Нью-Йорк. Випускниця з Нововолинська здобуватиме освіту в школі для дівчат Emma Willard School, а також отримає грант $235 тисяч.

Цікаво, що Emma Willard School – це перший заклад середньої освіти для жінок у США, заснована ще 1814 року. Її випускниці – відомі у світі науковиці, сенаторки, акторки та просто успішні жінки.

“Ми зичимо Лізі підкорення наступних вершин, здійснення мрій і завжди чекаємо її в нашому ліцеї. Віримо, що саме такі діти – запорука успіху нашої України!”, – йдеться в повідомленні.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер