<

Виплатити шахтарям зарплату за грудень планують уже сьогодні-завтра

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:30 | 26.03.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Про результати поїздки до губернатора області шахтарям розповів міський голова Нововолинська.

“Поїздка до губернатора Володимира Гунчика була плідною. Протягом цілого дня в нас була ефективна співпраця яка дала певні результати. Прийнята постанова Кабінету Міністрів від 25 березня 2014 року № 129 “Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті  на поповнення обігових коштів або збільшення  статутного фонду вугледобувних підприємств  для погашення простроченої заборгованості із заробітної  плати працівникам, що утворилася на 1 січня 2015 року”, запропонував її Віце-прем’єр-міністром Генадієм Зубко. Згідно із документом, нам повинні погасити заборгованість за грудень 2014 року, в загальному на це виділено 200 млн. гривень, йтимуть гроші через казначейство. Очікуємо їх до 27 березня, тобто до завтра. А банк “Київська Русь“, через який перераховувались попередні кошти, фактично банкрут. Обіцяно також, що із понеділка 130 млн. гривень підуть на погашення заборгованості за січень, після цього за лютий. Саме завдячуючи зусиллям Володимира Гунчика було досягнуто цих результатів” – прозвітував Віктор Сапожніков. 

Мер міста також зазначив, що перед губернатором підіймалось питання кредитних заборгованостей які мають деякі шахтарі. Так як зарплати немає, то можливості робити виплати теж немає. Тому була домовленість, щоб створити списки людей які мають кредити у певних фінансових установах та зібрати документи для того, щоб вирішувати цю проблему на рівні області, де знаходяться головні відділення банків. Також Віктор Борисович зазначив, що буде допомагати створити відстрочку для шахтарів по оплаті комунальних послуг за ті місяці коли не було зарплати.

За інформацією народного депутата Ігоря Гузя, повний розрахунок по заборгованій заробітній платі для шахтарів за грудень-лютий буде здійснений до кінця наступного тижня. Читайте у публікації “Ігор Гузь: Нововолинським шахтарям виплатять заборговану зарплату до кінця наступного тижня”.

Урядовий портал   найновіші надходження документів КМУ




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа