<

Винуватцю смертельної ДТП у Нововолинську присудили 5 років за ґратами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:01 | 22.05.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Дослухавшись до доводів прокурорів, апеляційний суд області залишив у силі вирок Нововолинського міського суду у кримінальному провадженні про порушення 30-річним мешканцем Нововолинська правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, а також про залишення ним потерпілого у небезпеці. 

Удень 03 серпня 2017 року чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля марки «PEUGEOT BOXER», рухався Нововолинськом, – повідомив у Facebook заступник прокурора області Максим Киричук.

На перехресті вулиці Автобусна та бульвару Шевченка під час виконання маневру обгону попутних транспортних засобів він виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із зустрічним мотоциклом марки «HONDA».

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 39-річний водій мотоцикла загинув.
Водій автомобіля утік з місця пригоди, не надавши потерпілому допомоги.

Нововолинський міський суд, визнавши чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 та ч. 1 ст. 135 КК України, призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки.

Не погодившись із таким вироком суду, обвинувачений оскаржив його в апеляційному порядку. Оскаржувала вирок і прокуратура.

Апеляційний суд області залишив вирок суду першої інстанції в силі, відтак винуватець ДТП найближчих 5 років проведе за ґратами.




коментарів: 4
  1. Здравствуйте,уважаемая редакция!Вы вот пишите о обычных гражданах,которые в силу обстоятельств,оказались в такой нелёгкой ситуации,а ведь с каждым может случиться!!!А скажите пожалуйста,как живёт полицейский,который убил человека на ул.Шахтёрской,тоже в ДТП,сколько ему присудил суд???!!!Насколько известно людям,он ГУЛЯЕТ,и никто,не в какое СИЗО,его не сажал!!!!Так почему же Вы молчите об этом???Вместо того,чтобы трубить во все трубы,чтоб такие лица не оставались БЕЗНАКАЗАННЫМИ!!!!Вот о чём,как по мне нужно писать!!!Заранее благодарен,за адекватный ответ,и надеюсь ПУБЛИКАЦИЮ,этой статьи,о том гражданине ПОЛИЦЕЙСКОМ.

  2. Даааа…5 років за вбивство “багато”
    То тільки в Україні,суд такий гуманний до тих хто забрав чуже життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер