<

[Оновлено] Винуватець смертельної ДТП у Нововолинську був напідпитку та намагався втекти з місця події

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:42 | 4.08.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарів 10

 3-го серпня, нетверезий водій, керуючи «Peugeot Boxer» на смерть збив мотоцикліста. ДТП трапилася по обіді, на вулиці Луцькій у Нововолинську.

Винуватця автопригоди затримали у порядку статті 208 КПК України та оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді арешту, – повідомляє прес-служба поліції.

За кермом «Peugeot Boxer» перебував 30-річний, раніше судимий, місцевий житель. Керуючи автомобілем у нетверезому стані, водій, здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із мотоциклом «Ноnda», під керуванням 39-річного жителя Нововолинська.

Як розповіли правоохоронці, водій«Peugeot Boxer» залишив машину та намагався втекти з місця ДТП. Працівники поліції затримали його згодом.

Правоохоронці зауважують, що, ймовірно, з великою швидкістю рухався як водій буса, так і мотоцикліст. Деталі встановлюватиме експертиза.

Водія автомобіля слідчі затримали у порядку статті 208 КПК України. Затриманому оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді арешту.

Досудове розслідування триває.




коментарів: 10
  1. і скільки ще такого напівп’яного гівнища літає по дорогах, і не обов’язково щось порушувати, щоб отаке влетіло в тебе та відправило на той світ..

  2. Чому б не зобов’язати винуватця довічно утримувати сім’ю загиблого? Це було б справедливо.

  3. Утримувати сім ю загиблого це правильно але за таке потрібно давати років 10 що найменше щоб був час подумати про свій вчинок

  4. Таке бидло повинно бути прив”язане ногами до двох нагнутих беріз,а потім відпустити!!!!!!!!!,привселюдно.

  5. Не судіть! Бо Бог і з вами може зіграти злу шутку,на все є час і випадок,і доля в кожного своя,а може мотоцикліст був також на підпитку,а може він летів 150-180 км на год,а може якесь падло стало прямо на трасі,і його довелося оминати,а не обганяти.Багато чого може бути…,і правда в кожного своя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер