<

Винуватець смертельної ДТП біля 9-ї шахти випав з 6-го поверху лікарні, – лікар

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:00 | 22.01.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
9
/ коментарів 16

В лікарні міста Нововолинська з шостого поверху хірургічного відділення випав хворий.

За інформацією з достовірного джерела, від отриманих травм постраждалий помер, – повідомляє ВолиньPost.

Медики лікарні замість того, щоб рятувати людину, викликали швидку з Луцька.

Головний лікар Нововолинської центральної міської лікарні Віктор Мороз повідомив, що 67-річний постраждалий знаходився на лікуванні в хірурічному відділенні з 19-го січня. Поступив із різаними ранами передпліччя.

“Це був суїцид. Сьогодні, коли в лікарів був плановий обхід, його в 10-й годині виписали, пояснивши це тим, що він буде лікуватися амбулаторно. Після того, як йому це повідомили, він дочекався, коли лікар піде, відкрив вікно і вистрибнув”,
– розповів головний лікар.

В палаті, крім нього, знаходилося ще двоє хворих. За словами медика, постраждалий був винуватцем аварії, яка трапилася в Нововолинську біля 9-ї шахти у вересні минулого року.

“Ця людина була винуватцем аварії. І от в нас є запит з поліції, коли ми його випишемо, бо відкрите кримінальне провадження щодо нього”,
– каже медик.




коментарів: 16
  1. Хто буде відповідати за смерть людини? Ось вам і вся суть нашої лікарні та її працівників.

    • “Поступив з різаними ранами передпліччя…” Вени різав? Скільки людей в тій аварії загинуло і покалічено? Не нам судити, але, можливо, людина просто не могла жити, відчуваючи за собою таку старшну вину… Якщо хтось надумає вчинити суїцид насправді, то його нічого не спинить – і тут немає вини персоналу.

    • Це не смерть людини, це самогубство того падла Уфімцева, яке 21 вересня скоїло страшну ДТП у районі шахти №9.

  2. До чого тут працівники лікарні,він якщо задумав таке, то зробить, як не в лікарні, то дома. Він сам себе до цього довів

  3. Зі сторони журналіста вкрай недопустимим є речення :Медики лікарні замість того, щоб рятувати людину, викликали швидку з Луцька. Це дискредитація медперсоналу і наклеп, типу базарної бабки!!!Ви повинні обєктивно висвітлювати події, а не давати власну субєктивну оцінку. А так званий коментатор”совість” нехай прочитає уважно статтю, де вказано що щодо пацієнта було відкрите кримінальне провадження, до чого тут медперсонал????
    Чому лікар повинен нести зі все на світі відповідальність???

    • Чому лікар повинен нести за все на світі відповідальність пише Ірина? Я вам скажу, а чому я, як пастух який випасає корів, втративши одну із них несу повну відповідальність за цілістність стада? А чому начальник несе повну відповідальність за всіх підлеглих нароботі, а саме кримінальну? Цікаво булоб ознайомитись з посадовими інструкціями чергових медсестер, чергових лікарів, за що все таки несуть відповідальність медпрацівники? Ато виходить всі за щось відповідають находячись на роботі, ось тільки є каста недоторканих і святих медпрацівників. Виконуйте свої обовязки на сто відсотків і не будуть люди викидатися з вікон чи балконів.

    • А хабарі і байдужість до малозабезпечених пацієнтів місцевих “лекарів” не дискредитують-чи це так має бути???Чому при тому що самих податків я плачу до 1000 грн. в місяць,коли у жінки були пологи доки не “підмазав” до неї ніхто не підійшов з лікарів,а медсестра не вагаючись дала список(кесарів розтин) на 3000-3500грн з претензіями,що це потрібно купити,а анестезіолог 300 грн просив(вимагав) за ,фактично, свою роботу-це так має бути???Чому знайома родина здала аналізів до 5000 грн. і наші “імбіцили” за 1,5 місяці не змогли поставити діагноз-а у Луцьку за 5 хв. поставили(викривлення язика при енцефаліті) і відправили в палату одразу-а за 2 тижні додому здорову людину???

  4. Во первых,вина не доказана,во вторых,никакую машину из луцка не ждали,вранье,и не вызывали,в третьих,кто будет отвечать за такое чп в больнице,и почему так произошло,много вопросов,ни одного ответа,зато выводов уже куча,возмездие….на себя сперва оглянитесь…а может,это и не самоубийство,…снова свидетели есть,везде обман,заврались.

  5. скільки сліз і горя принесла ця людина іншим людям.скільки дітеи він залишив без батька. ВИ НЕ ЗАДУМУВАЛИСЬ?! Є СУД ЛЮДСЬКИИ.А Є Божии і на все воля ГосподА!!

  6. до чього тут процівники лікарні. до кожного хворого конвои з медперсоналу не поставиш, а якщо родичі знали, що він таке може зробити, то треба було сидіти біля нього і няньчити, а то як тільки щось станеться ,то зразу медики винні, беріть трохи відповідальність і на себе! і ще- Бога не обдуриш!

  7. Лікар повідомив ціну лікування… А може родичі загиблих в дтп допомогли…

  8. Якби цього злочиня-п”яницю і самогубцю тримали у СІЗО, а не “відмазували” і він спокійно знаходився вдома, то до суду дожив би. По його вині загинув батько двох дітей, а 17річний хлопчина(один син у батьків) перебуває в глибокій комі, а ви, шановні дописувачі такі стурбовані халатністю медиків. У цьому випадку такій собаці така смерть

  9. ЦЕ ЩЕ РАЗ ПІДТВЕРДЖУЕ, ЩО Е ПРАВОСУДДЯ! Всі ми під Богом ходимо,тепер там, на небесному суді хаи розкаже про всі своі діяння!

  10. у человека была совесть если он так поступил,да он виноват это не обсуждается не нам судить

  11. Це перж за все людина……і нехай земля йому буде пухом. Ніхто не був присутній при тій ДТП і свідків не має…. Це була старша людина і потрібно мати повагу хоч до самих себе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер