<

Викрав велосипеди, авто та побив чоловіка: у Нововолинську судили рецидивіста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:22 | 20.12.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарі 2

У Нововолинську раніше судимого чоловіка знову відправили за ґрати на п’ять років за крадіжки велосипедів та автомобіля, а також побиття.

Про це стало відомо з вироку Нововолинського міського суду Волинської області, пише ІА Волинські новини.

Так, з 10 травня по 11 серпня рецидивіст вкрав п’ять велосипедів. Окрім того, злочинець спеціалізувався і на квартирних крадіжках, зокрема, з двох квартир він викрав телевізори, а також мобільний телефон.

Також з однієї з вищевказаних квартир крадій вкрав ключі, скориставшись тим, що господар перебував у стані алкогольного сп’яніння, а згодом вкрав і сам автомобіль ВАЗ моделі 2103, який був припаркований біля будинку № 1 на вулиці Сонячній у Нововолинську.

Проте на цьому злочинець не зупинився, побивши в одному з дворів чоловіка. Відзначимо, що обвинувачений також порушив обмеження адміністративного нагляду, який був йому встановлений.

У суді він визнав вину у всіх злочинах та просив суворо його не карати. Проте суд, врахувавши всі обставини, призначив йому покарання у виді п’яти років позбавлення волі, приєднавши місяць невідбутого покарання.




коментарів: 2
  1. Не можна хронічним ворюгам давати такі малі строки, на примусові роботи їх до тих пір поки можуть працювати ! Але де ж влада рубатиме гіляку на якій сидить, хто ж закони змінить…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер