<

Виконувач директора ТзОВ “Птахокомплекс Губин” категорично відмовився спілкуватися з репортерами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:21 | 16.02.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
145
/ коментарів 19

Журналісти інтернет-видання “БУГ” навідалися на ТзОВ “Птахокомплекс Губин”, аби запитати виконувача обов’язки директора Володимира Львова про локальні очисні споруди, які були умовою будівництва підприємства.

Проте далі прохідної пресу не пропустили. З’ясувати в керівників “Пана Курчака”, чому автомобільні цистерни, наповнені залишками тваринного походження – пір’я, крові та інших відходів – курсують щоденно на відстійники в районі шахти №2, журналістам не вдалося.

Володимир Львов обгрунтував своє небажання спілкуватися просто і лаконічно, мовляв, минулого разу всі його слова журналісти “перекрутили”.

Нагадаємо, що попередньо відповідно до Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, Закону України «Про доступ до публічної інформації», враховуючи суспільну важливість швидкого врегулювання виявлених порушень депутат Волинської облради Борис Бабійчук звернувся в Управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА з вимогами:

  1. Надати копію дозвільних документів підприємства, а саме в тій частині, де описані всі відходи виробництва, шкідливі викиди, небезпечні речовини і методи їх зберігання та утилізації.
  2. Ініціювати перевірку підприємства з приводу виявлених порушень та включити мене в склад комісії, яка буде здійснювати перевірку.
  3. Провести заміри забруднення ґрунтових вод біологічними та хімічними речовинами поблизу підприємства.
  4. У разі виявлення грубих порушень притягнути керівництво даного підприємства до кримінальної відповідальності.

16-го лютого на території ТзОВ “Птахокомплекс Губин” велися слідчі дії, проводилася перевірка підприємства з приводу виявлених порушень, викиду нечистот.

Депутата Бориса Бабійчука пропустили далі прохідної тільки після того, як він довів в.о. директора, що має право на позачерговий прийом та після консультації з начальником юридичного відділу ТзОВ “Птахокомплекс Губин”, якого Львов викликав на прохідну “розібратись”.

ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» – найбільший підрозділ Агропромгрупи «Пан Курчак». Основний продукт підприємства – тушки курчати-бройлера, напівфабрикати і субпродукти виготовлені з курчат-бройлерів.

Інтернет-вдання “БУГ” раніше повідомляло, що на території підприємства у дві великих ями щодня скидають відходи виробництва.

Начальник “Нововолинськводоканалу” Володимир Озімчук ствердив, що керівництво ТзОВ “Птахокомплекс Губин” отримало категоричну заборону вивозити кров на мулові майданчики міських очисних споруд. Локальні очисні споруди, які були умовою будівництва підприємства, так і не запустили.




коментарів: 19
  1. Найогидніше те, що зараз налетить купа анонімних дописувачів (бетмени, робокопи, місцеві, маркетинг пг) і почнуть розписувати те підприємство мало не як курорт. А Бориса виставлять вимагачем – заважає працювати потужному інвестору.

  2. Правильно зробив! Це право кожного громадянина спілкуватися чи не спілкуватися з журналістами причому, і то тільки з професійними журналістами! Бо зараз вже стільки репортерів в Новіку появилося, що їх вже більше тут живе ніж нерепортерів.

    • Ну це як раз те про що я говорив….. Міг і не спілкуватися , але надати письмові коментарі..

  3. мінуточку, кожного дня проїжаю тудою і кожного разу дуже штиняє, всім відомо що власник зможе дозволити раз в рік привозити на завод прикормлених репортерів чи як він каже професіоналів – навішає їм лапши що все впаряде і маємо чергову смердючу брехню!

    • Там все добре, Наталко! Вам буде надана чиста правда. Ви ж свідома жіночка, як ми сподіваємось. Добра, весела, кмітлива!

  4. Проживаю по вулиці Вииниченка, це даличенько від другої шахти де розміщено дане підприємство, але можу з впевненістю сказати, що у деякі дні запах доноситься і донас. Звідси питання на яких умовах надавалась земля під будівництво птахопереробного комплексу?, та чому міська влада ігнорує звернення громадян, що до запаху.?
    ПС. Мабуть кеш перебиває неприємний запах))

  5. Депутати ви спочатку приймаєте рішення на будівнитцтво всякої ,,ерні в місті та за його межами – чи можливо не ви голосуєте за виділення земельних ділянок підзабудови цих підприємст які як ви говорите дають робочі місця
    А потім тіпа для народу ходите і розказуєте як все погано
    ну давайте розказуйте що це все попередники

    • Климович першим голосував за копйчаний продаж земельної ділянки для горе-інвестора. Всі крім “Свободи”.

      • Голосував за курчак , це правда . І зараз би проголосував . Спробую пояснити чому , через дорогу від курчака поле – це вже не міська земля , побудуйся курчак на тій землі – всі податки йши б в Іваничивський район. Те саме і з робочим місцями (податок на зарплатута інші податки ).
        Ніхто не каже що той самий курчак тільки пайової участі сплатив 850 000 гривень. Я не захищаю його , лиш намагаюсь прояснити ситуацію і свої дії. Були на сесії представники підприємства , переконували , що запахів не буде … але маємо те , що маємо. Але помилка , яку можна виправити не є помилкою. От і намагаємось.

        • І за “Кроноспан” голосував декілька разів. І за продаж асфальтованої дороги біля м’ясокомбінату. Помилковий ти наш.

          • І за Кроноспан голосував, і за бвагато інших ршень сесії, як і більшість депутатів. Натомість по кожному своєму голосуванню можу надати обгрунтоване пояснення.
            Тільки не вам , АНОНІМНИЙ ви наш.

  6. які робочі місця там з Новіка одиниці працюють бо за ті копійки що там платять не буде працювати ніхто.Подружжя Львових знають всі роботяги з мясіка…до людей як до бидла відносяться.а ту петушатню люди самі скоро розбомблять.

  7. Єдине, що хочу сказати Борис молодець хоть щось робить. А де був Леонід Климович, решта депутатів? Якщо недоходить полюдськи можна через суд заставити виконати взяті на себе забовязання.

    • Що вже такого Бабійчук Борис грандіозного зробив ? Один раз засвітався з землею (засипані відстійники 4 шахти погрузили та вивезли на терикон, щоб не возити за 15 км, і гроші відповідні хапнули ). Боря які міри прийняв? А як гарно розказував. І тут сосисок в карман напхають і все буде добре. Скажуть територія приватна, а ями заповнюємо відходами, загортаємо та садимо садок. Знаєте які яблука та груші на такій землі родять. Коли були ферми гній горами викидали і не смерділо. І правильно Володимир Михайлович зробив, що не пустив на територію. Хто його знає коли той Бабійчук мився і якими хворобами хворіє. Забрав сардельки в кармани і до Віктора Борисовича, а той тобі розкаже, як треба жити. Зрозуміло, що В.Б. сардельками та сосисками рота не закриєш, там більш вагоміші аргументи підуть. І буде цей комплекс цвісти і пахнути.

      • А Нововолинська Волонтерська організація, для допомоги атошникам та їх сімям чого тільки варта,електронні петиції і багато інших добрих справ. Ви наведіть хоч один приклад роботи таких депутатів як Нагоринй та решта товстосумів Нововолинська https://bug.org.ua/news/novovolynsk/poimennyj-spysok-deputativ-novovolynskoji-miskoji-rady-66697/.А Борис чесна і справедлива льюдина, скаже зробить, навідміну від інших.

    • А як через суд заставити ? Знаєте – розскажіть! Чи бла -бла?
      Від себе скажу , суд не може самостійно втручатися в господарську діяльнсть підприємства!
      Санстанція , на даний час позбавлена повноваженеь для контролю чи перевірок. Міська рада теж. Далі Що?

  8. Також можна звернутись до Сергія Васильовича Мартиняка))
    Хай продасть одного зі своїх годинників та побудує очисні споруди, ато у бідолашного грошей нехватило щоб добудувати.
    Його декларація https://public.nazk.gov.ua/declaration/99131f28-22f0-4e49-aa25-63363627eaae
    Цей депутат має у власносності такі підприємства “Агротехніка”,”Агідель”,”ВМП”,”Віра-1″,”Західна аграрна компанія”,”Птахокомплекс Губин”,”Полтрекс”,”Джерела”,”Українські торгівельні мережі”,”СМП”,”АгрофірмаТрипілля”,”Турія-Агро”,”ПК Агроінвест”.
    Що йому якісь там Нововолинці. Мабуть слід задуматись кого ми обираємо депутатми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця