<

Вихованці Нововолинської школи мистецтв привезли перемогу з Міжнародного фестивалю в Болгарії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:34 | 7.07.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
36
/ Коментарі відсутні

Дитячий хор «Діти світла» – вихованці школи мистецтв Нововолинська, привезли перемогу та нагороди з міжнародного фестивалю «Зірковий прибій» в Болгарії.

36 діток віком від 5-ти до 16-ти років у червні провели тиждень в українському таборі Болгарії, де і проходив фестиваль. Змагалися та відпочивали там діти і з інших міст України, Білорусії та Росії.

Повернулися нововолинці з поїздки з багатьма позитивними враженнями та нагородами.

Хоровий колектив отримав 1 місце фестивалю у номінації «Вокал», Гран-прі табору, диплом «Кращий танцювальний колектив табору». Окрім того, хор «Діти світла» зареєстрували в книзі рекордів України за участь в найтривалішому фестивальному марафоні.

Художній керівник Марія Душук розповідає, що перебували діти у таборі за кошти батьків, а найменші учасники колективу були там разом з ними. Поїздка в табір на фестиваль вихованців школи мистецтв – вже другий рік поспіль, а на наступне літо планують знову. Цьогоріч отримали сертифікат на знижку в тисячу євро.

Діти залишилися задоволеними від поїздки та привезли багато незабутніх вражень. Розповіли, що сподобалося зіркове журі, в якому була Світлана Тарабарова – популярна українська співачка, Олександр Лєщєнко – переможець проекту «Танці з зірками».

Окрім фестивальної програми, дітки щодня були на морі, для них проводили різноманітні “зіркові” майстер-класи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа