<

Вифлеємський вогонь прибув у Нововолинськ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:44 | 22.12.2014 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарі 2

Сьогодні Вифлеємський вогонь пласнути передали у  нововолинську міську раду.

Нагадаємо, що 19 грудня  “Станиця Нововолинськ Пласту” та її керівник Віта Сєргєєва організували поїздку по Вифлеємський вогонь. На митному пості “Устилуг”, із рук польських  харцерів вогонь опиниться в на території нашої держави. Та за збігом обставин, лише сьогодні вогонь миру помандрує Нововолинськом. Цього року девізом передріздвяної акції є гасло “Мир є в нас”.

За традицією, яка діє уже 6 років, першим вогонь отримав міський голова Віктор Сапожніков та його заступники. Польські харцери передали нашому меру подарунок – статуетку ангела, як символічний оберіг, та побажали миру Україні. У свою чергу Віктор Сапожніков подякував пластунам за багаторічну співпрацю та успішно виконану місію. Далі Віта Сєргєєва із дітками-пластунами передала вогонь у Нововолинський центр допомоги військовослужбовцям, у свою чергу, волонтери передадуть його військовим у зону АТО, із побажаннями миру і спокою.  Далі вогонь помандрує по церквах, лікарнях, організаціях та громадах.

Така акція відбувається у межах міжнародної естафети  “Поділися щастям заради миру”, щороку по всьому Світу скаути передають символічний вогонь “Світло миру з Вифлеєму”.

дд00001

дд00007

дд00008

дд00010

дд00019




коментарів: 2
  1. Як завжди пафосна Сєргєєва, перелякана дітвора і прихована реклама Мікрокредиту на одній із фоток.
    Буг росте, матеріал хороший.
    А мера привітали – як почесного волонтера?)

  2. Прошу зауважити вираз обличчя Сєргєєвої коли передає вогонь Сапогу і Борі.
    Питань і коментарів вже бути не може.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок