<

«Вибиваємо борги»: Нововолинці винні понад 17 мільйонів гривень за тепло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:50 | 17.10.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
7
/ коментарів 17

17 мільйонів 850 тисяч гривень боргують мешканці Нововолинська за теплопостачання. КП «Нововолинськтеплокомуненерго» змушено вибивати борги за спожиті послуги.

На засіданні виконавчого комітету Нововолинської міської ради 17-го жовтня начальник відділу будівництва, комунального господарства та газифікації Боглан Миронюк повідомив, що заборгованість Теплокомуненерго за природний газ, його розподіл та транспортування становить 18 мільйонів 154 тисячі гривень.

Разом з тим, як зазначив начальник КП «Нововолинськтеплокомуненерго» Анатолій Гаврилюк, заборгованість населення перед підприємством складає 17 мільйонів 850 тисяч гривень. Розповів, що постійно ведеться позовна робота.

Кожен працівник підприємства має закріплених осіб, а це близько 180-ти на кожого, з яких вибивають борги за тепло. Необхідно отримати заборговані населенням кошти, щоб розплатитися за газ.

“У більшості населення знаходиться на заробітках, за межами України, приїздить двічі на рік. Відношення населення таке: взяти теплову енергію, але не розрахуватися за неї. А питань по теплопостачанню населення немає.

Вибиваємо борги. Мої працівники працюють, працюємо з виконавчою службою”, – зазначив Гаврилюк.

Міський голова Віктор Сапожніков зауважив, що як тільки холодає, всі хочуть тепло, а платити – не всі.

“Говорять, що в садочках холодно. Чому ж не шкодуєте своїх дітей та онуків, коли не платите за тепло”, – зазначив мер міста.

Нагадаємо, на засіданні виконкому прозвітували про готовність підприємств Нововолинська до роботи в осінньо-зимовий період.




коментарів: 17
  1. Єдиний вихід це дозволити людям встановлення автономних систем опалення! Не буде жодних боргів за опалення землі на теплотрасах! Весь цивілізований світ відмовився від центрального опалення з причин неефективності та дорожнечі. Всім патріотично налаштованим свідомим громадянам треба припинити сплачувати несправедливі тарифи та вимагати законного права на встановлення автономних систем опалення у своїх помешканнях.Це буде вігіно державі, буде зручно та вигідно людям. Невигідно владі та комунальним монополістам, але то таке. Вони і так не бідні

    • Виборець, Ви, як і більшість населення міста, невірно розумієте ситуацію. Ви не повинні просити дозвіл на індивідуальне опалення-з цим проблеми немає… У вас проблема-наявність централізованого опалення. Відмовтесь, добийтесь від’єднання-і буде вам індивідуальне… У Вас є договір, Ви його уважно перечититували-зробіть висновки і стійте на свому… А УКТМ і нововолинська влада – це злочинне угрупування, яке обкрадає громадян і державу! Навести лад можливо тільки гуртом, але ви чекаєте милості! Чекайте далі!

  2. Пан мер лукавить несправедливо звинувачуючи людей, що саме вони винні в тому, що в “садочках холодно”. Але кошти на опалення дітячих дошкільних закладів повинен виділяти виключно міський бюджет, але вже ніяк не люди! Так хто наспавді винний , що в садочках холодно? А люди платять чи не платять тільки за своє житло. А не платять, може тому , що не задоволені низькою якістю послуг комунального підприємства!

  3. це то все зрозумило але що робити коли е доми 12квартир-и 10 можуть дозволити соби власне опалення а 2 пенсионера реально тягнуть на 1800грн. ???? им радости якщо не заболив.або якщо якийсь кран не поламався. А дом видключать. и як тоди бути??? Вони и так ледь виживають- хоча все життя виддали за наше те що ми маем.

    • Не треба дезінформувати громаду, шановний пане Віктора! Ви згадайте як раніше було! Хто хотів ставив собі автономку, хто не хотів не ставив. Стояки в будинках залишалися загальними. Але , потім комунальна мафія, щоб пиляти бюджетне бабло, щоб встановлювати собі велетенські зарплати, заборонили людям встановлення автономок. Бо злякались втратити свої доходи. Випаде сніг , ви подивіться як опалюються земля над десятками кілометрів теплотрас в місті. Чого люди повинні сплачувати за таку зухвалу безгосподарність? А зарплатня яка в керівників пенсіонерів комунальних підприємств яка? Це , до речі, не повинно буди таємницєю для людей! Є Закон України “Про місцеве самоврядування”!!!

  4. я торозумию що хто хоче той ставить. я мав на увази що нияка котельня працювати не буде -щоб подати в якийсь дим в дви квартири тепло.а обслуговуючий персонал.?а обслуговування мереж? и тд. я тильки за те-щоб все було ок!

      • А що не зрозуміло? В людини є мізки-от і не платить! Наприклад-людина самовільно від’єдналась від мережі… Головне мати докази моменту від’єднання-далі-в гіршому випадку суд, який не може змусити вас виплатити борги… Адже тепло не отримувалось фактично! Починайте думати головами, а не…

  5. В Червонограді в 90% населення самовільно відключене централізоване опалення і в пенсіонерів також. Стоять дво тарифні лічильники на світло і електро обігрівачі виходить дешевше електро мережі нормально витримують навантаження. В багатьох девяти поверхових будинках взагалі вже немає стояків-труб опалення. Інформація не з розповідей а власними очима бачили бут мешканців тому що там сім років працюємо в ремонтній сфері.

  6. Розставлю крапки над і” та скажу святу правду: Платять бідні. Багаті, у більшості не платять. Борг у 18 000 000 грн. – майже увесь на їхій совісті. Спитайте в “НВ Теплоенерго” – і вони підтвердять.
    Ніяка сила не змусить їх платити за тепло, окрім величезних штрафів у наростаючій прогресії. Аж до тюремного ув’язнення! Опублікувати їхні прізвища у ЗМІ закон не забороняє.
    Проте, крук круку око не виклює. :)))

    • Шановний! А може не штрафувати та саджати людей по буцигарнях, а надати людям можливість встановити автономку? Всі проблеми зникнуть? Ще хочу в вас запитати- хто з нововолинського начальства підключений до центрального опалення? Гаврилюк-бідний?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок