<

«Вулиця Світлого майбутнього»: у фейсбуці нарікають на дорогу в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 6.11.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ коментарів 6

Користувачі соцмережі фейсбук активно обговорюють проблему вулиці Світлої в Нововолинську, яка знаходиться майже в центрі міста. Мешканці скаржаться на багнюку та погане освітлення.

Для людей, яким щодня доводиться ходити вулицею, це справді велика проблема. Бо після дощу йти дорогою без гумових чобіт просто неможливо.

“Це вулиця Світла, на жаль по якій не можливо ні машинами їхати, ні ногами, ні калясочкою…Бо не можливо!” – написав у групі “Нововолинськ інфо” та поділився світлинами Олексій Вийтович.

Під дописом з’явилися коментарі від мешканців Нововолинська. Жителі нарікають на болото та на бездіяльність влади у вирішенні цієї проблеми.

Оксанка Василъчук: “Жах центр міста!!! Поколіно в болоті, за дітей я взагалі мовчу. Машиною не проїдеш! І що робити? Куди скарги писати?”.

Алексей Вийтович: “На рахунок освітлювання…То я просто не знаю чому Світла…вулиця називається…”.

Сергій Ковтун: “Вулиця Світлого майбутнього”.

Лариса Женчур: “Діти ходять в школу, садочок що день то хуже а попереду дощі, сніг як бути далі?”.

Алексей Вийтович: “А ЯКЩО..Не дай Боженька комусь погано стане ..То ні швидка(ЕМД)..Ні ніженьками…Ну ніяк не долізуть. І то при тому, що ця вулиця через дорогу”.

Тетяна Савка: “Там і трактором важко”.

Лариса Женчур: “Нас як кинули з водою так і буде з дорогою, самі будемо латати і робити, бо ми нікому не потрібні, але треба збирати підписи усієї вулиці і оббивати пороги”.

Elena Demc: “А ми як малими в школу ходили…на взуття мішечки, до кінця вулиці догріб, знімаєш, а далі – красава. Це жах, з кожним роком все гірше. А може нашої вулиці взагалі в карті міста немає?”.

Vitalij Tkachuk: “Був би сусід мер, а бо хтось із мерії, то був би асфальт, або костка, а так приходиться місити болото. Де СТН? Чому не покажуть?”.




коментарів: 6
  1. Та ви набридли вже плакатись, Зеленський не лапух вам дороги робити))) І взагалі скоро буде новоросія, як в серіалі))

    • Не знаю , що там буде, а нові високі несправедливітарифи Гаврилюк може легко зробити людям. Щоб менше про дороги думали.

    • цікаво, як ця дорога в світле майбутне виглядала в темному минулому, тобто при клятих комуняках…

  2. Це вже та халявна, декілька раз насипана, порода з териконів так розкисла?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа