<

Вулиця Льва Толстого у Нововолинську перетворюється на річку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:49 | 26.08.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
67
/ коментарі 2

Мешканці нижньої частини вулиці Льва Толстого, що у Нововолинську, потерпають від постійних підтоплень після дощу. Найбільша біда – вулична дорога, якої просто нема.

Через воду, яка стікає з верхньої частини вулиці Льва Толстого та прилеглої Маяковського, дорога стає річкою, вимивається та руйнується, – про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Дійшло до того, що в ній утворилася яма, глибиною 70 сантиметрів, в якій застрягла карета «швидкої допомоги», після чого медики відмовляються їхати на виклики до жителів цієї вулиці.

У день приїзду журналіста з депутатом міської ради Володимиром Шаповалом, дорогою пройшовся грейдер, однак, за словами місцевих мешканців, це не на довго – до першого дощу.

«Специфіка вулиці Льва Толстого у тому, що вода і з першого, і з другого провулків стікається сюди. Є відео, коли йде дощ – у нас тут річка, ми вже її назвали Толстушка», – напівжартома зауважив нововолинець Василь Богун.

Активна мешканка вулиці Льва Толстого Емілія Данилюк розповіла про ще одну проблему цієї дороги – газову трубу, яка прокладена якраз по центру шляху.

«Вода тече на цю газову трубу, а труба не вічна, їй вже більше 10 років. Воно ж то руйнується від води: якщо це сталева труба – буде іржавіти, якщо керамічна – розкладатися. Буде витік газу, а хтось кине сірника чи недопалка, – станеться вибух», – переймається Емілія Михайлівна.

За словами місцевих жителів, вулиця Льва Толстого – 21-ша у черзі ремонту вуличних доріг, запланованих міською радою. Однак, людям не відомо, яким чином рухається черга, бо, з їх слів, вже відремонтували ті вулиці, які були у черзі після них.

«Дуже прикра ситуація складається в цьому районі міста, що є така вибірковість. Треба розібратися з комунікаціями, де вони прокладені, якщо тут дійсно йде газова труба, – це може призвести до летальних наслідків.

Так, у нас є в місті черга на асфальтування доріг, але яким чином вона рухається, насправді відомо лише декільком особам. Вони цього не висвітлюють і ні мешканці, ні депутати не знають черговість ремонту. Треба з цим завершувати і виходити в публічну площину, а не приховувати від людей», – сказав депутат Нововолинської міської ради Володимир Шаповал.

Він наголосив, що підготує звернення до міської ради і триматиме цю ситуацію на контролі, допоки на вулиці Льва Толстого не з’явиться дорожня техніка.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер