<

Встановлено причину смерті Катерини Литкіної, – Заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:13 | 15.08.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
1604
/ коментарів 14

Заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області, начальник слідчого управління Наталія Пасічник запевнила, що розслідування кримінального провадження за фактом навмисного вбивства 16-річної жительки Нововолинська співробітники поліції проводять ретельно та об’єктивно.

«Встановлено, що смерть неповнолітньої є насильницькою й настала в день її зникнення. З цього приводу відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 ( Навмисне вбивство) Кримінального Кодексу України. Попередньо, за висновками судово-медичної експертизи встановлено, що смерть наступила через розтрощення голови», – зазначила Наталія Пасічник, – повідомили у прес-службі поліції області.

Вона запевнила, що співробітниками поліції проводиться кропітку роботу щодо встановлення осіб причетних до скоєння цього особливо тяжкого злочину.

«Ми робимо максимально можливе, аби об’єктивно з’ясувати хто причетний до скоєння цього злочину й дати належну правову оцінку кожному незалежно від того хто, де працює й хто ким опікується. Можу впевнено стверджувати, що слідство проводиться об’єктивно», – наголосила Наталія Пасічник.

Поліція також звертається до громадян, котрим відома будь-яка інформація, яка може допомогти слідству, повідомити про це правоохоронні органи.

«Ми сподіваємося, що цей злочин буде розкрито. Це – справа честі. Обов’язково, будемо інформувати громадськість про хід розслідування», – зазначила Наталія Пасічник.




коментарів: 14
  1. Браво поліція…. Мені цікаво,на який закон,статтю,норму чи порядок в чинному законодавстві ви опирались,що причину смерті було встановлено після поховання дівчинки????? Ауууу… Ви з ціеї планети??? Чому в нашій країні все через одне місце….

  2. В ОДНОГО ТАТО МIЛIЦIОНЕР ЧЕРЕЗ ТЕ ВИ I НЕРОЗГОЛОШУЕТЕ iмена нiчого ви не зробите

  3. ВСІМ!
    ВСІМ!
    ВСІМ!!!

    ЗАВТРА НА 18.00 до мерії.
    Хто не прийде – той диванна сотня.

  4. Знаю достовірно, що коли батько просив міліцію зробити запит в Київстар, щоб встановити останні номери, з якими спілкувалася загибла, то ті виродки казали – заправиш нам машину, то поїдемо зробимо…
    Знахабнілі виродки!!!

    • Будь ласка прийдіть завтра на 18.00,мае бути телебачення,а у Вас дуже цінна інформація!!!!

    • до речі, тільки хотіла написати, чому не прослухали номери? і ще напишіть прізвища тих з Київстару…хто там хотів машину заправити???

  5. А де взагалі телефон Каті?
    Його знайшли?

    І тимбільше
    Ще коли не найшли катю
    Телефон був вимкнений
    Тож по тому можна було найти де вона була в останнє.

    • Телефон Катрусі до сих пір не знайдено, при бажанні при офіційному запиті в Київстар, Лайф можна по білінгу визначити останне місцезнаходження, в ментів є така можливість і вони це знають, але толку нуль. Телефону немає

  6. Де вона була в останнє і там проводити пошуки. Телефона немає,забрав той хто боявся,що зізванювались,бо всі прикраси на ній.

  7. Слідкую за подіями кожної години. Мотивом для такого важкого злочину може бути фото, яке Катя завантажила в контакт 31.07.2016 на якому зображені щасливі, закохані молоді люди. Телефон з місця події зник, якщо я правильно зрозумів (адже є інформація, що ювелірні вироби на дівчині лишились). У дівчини поганий зір, вона сама піднятись туди не могла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер