<

Всеукраїнська хода на честь героїв Майдану досягла Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:51 | 11.12.2014 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Волонтерка Катерина Валевська поставила собі за мету не дати забути імена героїв, які відстоювали на Майдані честь та гідність нашої держави. Для цього патріотка відвідує українські міста, збираючи прапори із побажаннями у кожному з них. Українка щиро вірить, що коли в її колекції набереться 100 прапорів, в державі закінчиться війна.

“Я ще 7 вересня минулого року, коли закінчувалось Народне Віче на Майдані, відчула поклик пройти всю Україну, збираючи у кожному місті державні прапори із побажаннями та дописами в адресу тих, хто стояв на Майдані”, – каже пані Катерина. “Я пройшла всю територію держави, була як на Заході, так і на Сході. Східчани не одразу розуміли мене і не поспішали приймати. Однак, коли я починала по-людські спілкуватися із ними, розповідати про ненависні їм міста, такі як Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, вони замовкали, переставали обзиватися “бандерівцями” та “бандерлогами”, а в кінці спілкування брали у мене національні атрибути та обереги”, – ділиться волонтерка.

_MG_9292
_MG_9303

Учора Всеукраїнська хода зупинялася в Луцьку, сьогодні – у Нововолинську, завтра планує переміститися у Володимир-Волинський. “До 21 січня я хочу із зібраними 100-ма прапорами повернутися у Київ. Я віру, що тільки після об’єднання України в одне ціле закінчиться війна. А своєю ходою я намагаюся подружити усі регіони України. На Водохреще буде відвідане соте місто і саме після цього, на моє переконання, у нас настане мир”, – ділиться Катерина Валевська.

_MG_9308
_MG_9309




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер