<

Всеукраїнський флешмоб #letshelpbabusya знову провели в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:04 | 10.12.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарі 4

10-го грудня у містах України відбувся сьомий флешмоб #letshelpbabusya – «Заплати за бабусю». Нововолинськ вдруге долучився до акції, завдяки ініціативі учня 11-го класу ліцею №1 Дмитра Гіналюка.

Метою флешмобу є привернути увагу суспільства до критичної ситуації, в якій опинилися літні люди. Волонтери оплачують покупку пенсіонерам коштами фонду Let’s help або, за бажанням, з власного гаманця.

Нововолинський школяр Дмитро вперше провів акцію в Нововолинську разом зі своїм татом, цього разу запропонував долучитися друзям, які з радістю погодилися.

Одинадцятикласник Дмитро разом із друзями-однолітками придбали необхідні продукти людям літнього віку. Серед них яйця, хліб, крупи, макарони, цукор, масло, а також ковбасу, банани, чай.

“Вирішив зібрати команду і запросив друзів. Від ранку ми стоїмо біля магазину та пропонуємо бабусям заплатити за них. Із фонду Let’s help видали тисячу гривень, на які потрібно придбати продукти. Вдруге було легше проводити та переконувати”, – зазначив Дмитро.

Не всі бабусі, кому пропонують придбати продукти, відповідають позитивно. Хтось не довіряє, комусь – соромно.

90-річна Ганна Антонівна стала однією з героїнь. Волонтери кілька хвилин вмовляли жінку зайти в магазин за продуктими. Опісля ще й допомогли занести покупки додому. Ганна Антонівна живе сама з пенсією півтори тисячі гривень.

“Мені цих продуктів аж забагато”, – відповіла бабуся на запитання журналістів чи радіє вона покупкам.




коментарів: 4
  1. Зараз кожен хто поміг комусь старенькому вже називає себе волонтер. Але волонтер то той хто постійно допомагає. Краще написати було “учасник флешмобу, акції, тощо”

  2. Та яка різниця хто і як підписали ! Головна мета цієї статті ! Що діти стараються допомагати . От скільки Ви разів за своє життя заплатили у супермаркетів ? Школярі молоці !!) беремо приклад

  3. Молодці, що допомогли! Допомагайте і надалі! Ви не збіднієте, повірте! Найгірше зараз живуть саме пенсіонери, найкраще діти. Ви все правильно робите. Не звертайте увагу на недоречні коментарі. Вчинок, гідний поваги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок