<

Волинський нардеп буде підтримувати мирний мітинг шахтарів у Києві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:48 | 4.07.2018 / Нововолинськ / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Нововолинські гірники шахти №10 вимагають зарплатню, якої не мають з квітня по червень. Шахтарі спершу три дні не підіймалися на поверхню, щоб показати серйозність своїх намірів.

“Звертаюся до усіх моїх колег у парламенті приєднатися до мене у п’ятницю, і, «потримати за горло» міністра Ігоря Насалика. Це – міністр боягуз, який за 2, 5 роки не приїхав для до нас зустрічі з шахтарями, і, він отримав завдання, не знаю звідки – знищити вугільну галузь у Волинській області. Прикро, але Володимир Гройсман мав би давно звернути на це увагу.

На жаль, ті інструменти (мої брифінги/виступи/звернення/акції протесту), які були до цього часу, – вийшли неефективними. У четвер, тут, у Києві будуть шахтарі. І, аргументів, їх зупинити, у мене НЕМАЄ.”, – пише нардеп на своїй сторінці у Фейсбуці.

Додамо, що на третій день протестів під землею, гірники шахти №10 «Нововолинська» піднялися з копальні. Частина працівників пишуть заяви на звільнення. Ввечері представники з усіх вугільних підприємств Нововолинська вирушають на загальнодержавний мітинг у Києві.

Нагадаємо, акцію протесту шахта №10 розпочала 2-го липня. 40 гірників знаходилися під землею, вимагаючи погасити заборгованість по заробітній платі за три місяці, яка сягає близько 11 мільйонів.

https://www.facebook.com/igor.guz/videos/2574164859275930/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок