<

На погашення заборгованості по зарплаті на ДП «Волиньвугілля» спрямували більше 5-ти мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:17 | 11.02.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

З державного бюджету більше 5-ти мільйонів гривень виділили на погашення заборгованості працівникам ДП «Волиньвугілля», в тому числі шахт №9 та «Бужанська». Шахтарям виплатять 34% заробітної плати за грудень.

10-го лютого в Міністерстві енергетики та захисту довкілля повідомили, що вугледобувним підприємствам держави спрямовано 163 мільйона гривень для погашення заборгованості із заробітної плати та внесення обов’язкових платежів, пов’язаних з виплатою заробітної плати за грудень 2019 року відповідно до проведеної інвентаризації.

Це стосується підприємств: ДП “Шахта ім. М.С.Сургая”, ДП “Ш/у “Південнодонбаське №1”, ДП “Мирноградвугілля”, ДП “Селидіввугілля”, ДП “Торецьквугілля”, ДП “Первомайськвугілля”, ПАТ “Лисичанськвугілля”, ДП “Львіввугілля”, ДП “Волиньвугілля”.

У коментарі т.в.о.генерального директора Волиньвугілля Володимир Юрків розповів, що на казначейські рахунки чекають більше 5-ти мільйонів гривень.

Ці кошти спрямують на погашення заборгованості за грудень у розмірі 34 %.

“34 % грудня вже виплачено, буде ще так само днями погашено заборгованості по зарплаті. Чекаємо, доки кошти надійдуть на рахунки. Листопад місяць залишається не закритим, плюс зарплата за січень. Гроші, які виділило МІністерство підуть тільки на зарплату”, – зазначив Юрків.

У Міністерстві також повідомили, що в 2020 році відповідно до витягу з розпису асигнувань загального фонду Державного бюджету на 2020 рік, затвердженого Міністерством фінансів України 13.12.2019, за бюджетною програмою «Реструктуризація вугільної галузі» за КЕКВ 2610 «Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)» передбачено 1 962 746,1 тис грн, які планується спрямувати на виплату заробітної плати та погашення заборгованості з неї.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа