<

Володимир-Волинська громада зайняла перше місце у рейтингу 20-ти найкращих громад області, Нововолинська – друга

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:23 | 4.02.2021 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
126
/ Коментарі відсутні

Володимир-Волинська територіальна громада очолила список найкращих громад Волинської області у рейтингу від Фонду «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу». Нововолинська громада посіла друге місце.

За результатами обробки наданої громадами інформації, Фондом «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» сформований черговий рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України з чисельністю населення до 150 тисяч, – повідомляють на сайті Володимира-Волинського.

Цього року Фонд опублікував кращі двадцятки громад по регіонах на замовлення. Після цього буде опублікований рейтинг найкращих 200 громад України.

Володимир-Волинська територіальна громада зайняла першу сходинку у рейтингу 20-ти найкращих громад  Волинської області станом на 01.01.2021, наступною у рейтингу є Нововолинська громада.

У двадцятку кращих увійшли й інші громади регіону Прибужжя: Шацька громада – на восьмому місці, Литовезька – 9, Устилузька – 11, Зимнівська – 12, Павлівська – 14,

Рейтинг враховує 40 критеріальних показників та відображає інституційну привабливість громад у 2021 році.

Усього по області було оцінено 53 громади, по Україні – 1416.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця