<

Володимир Драник прокоментував ситуацію з побиттям колишньої дружини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:35 | 13.05.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
58
/ коментарів 16

У студії інтернет-видання “БУГ” Володимир Драник – учасник інциденту з побиттям нововолинки, яка є його колишньою дружиною, пояснив, чому себе так повів.

Інтернет-видання “БУГ” повідомляло, що 6-го травня близько 18:00 у місті Нововолинську молодик у нетверезому стані влаштував “дебош” на перехресті вулиць Перемоги та Стуса. Витягнувши з автомобіля колишню дружину, почав їй погрожувати та бити на очах у перехожих.

Як розповіли журналістам “БУГу”, потерпіла їхала автомобілем, поряд проїжджав колишній чоловік. Молодик зненацька вискочив з машини та почав виривати двері автомобіля, в якому за кермом перебувала жінка, став витягувати її з салону за волосся та привселюдно бити. Про це йдеться у новині “П’яний “дебош” у Нововолинську. Молодик привселюдно накинувся на колишню дружину”.

13-го травня в редакцію “БУГу” навідався головний учасник описаного інциденту Володимир Драник та пояснив ситуацію зі свого боку. Коментар публікуємо.

“Я винен, це дійсно так, але хочу, щоб всі дізнались, як було насправді. Розповідаю ситуацію. Справді, був нетверезий, тихенько спав на розкладному сидінні. Колишня дружина побачила, що за кермом перебуває моя дівчина і, мабуть, подумала, що можна викинути її з-за керма, забрати ключі, адже вона претендує на цю машину. Вона підбігла, почала шарпати дівчину.

Приблизно це виглядало так: ми зупинилися перед пішохідним переходом, ззаду зупиняється колишня дружина, вискакує з машини, підбігає, відкриває дверцю, починає виривати ключі. Вона не бачила, що я сплю на сусідньому сидінні. В цей момент я підриваюся і тут мене понесло…

Не я перший вискочив з машини, це вона спровокувала ситуацію. Ніхто не перевірив, чи вона, знімаючи побої, не була в стані алкогольного сп’яніння, чому так себе вела. На тверезу голову їй би просто не вистачило сміливості так поступати. Колишня дружина не може змиритися, що їздить на польських номерах, а моя дівчина – на БМВ. Цікаво, якби мене там не було, якими були б її наступні дії?

У дівчини забрали посвідчення водія, свідчень у неї ніхто не брав – годину чекала, поки її опитають, цього так і ніхто не зробив.

Щодо втечі з місця події – я не говорив, що ключі в колишньої дружини, щоб відволікти увагу поліції. Просто сів за кермо і подумав: “Краще цю машину звідси заберу”.

Помилкою було те, що я себе не стримав, але давайте будемо називати речі своїми іменами. Не я спровокував цю ситуацію”, – розповів Драник.

Нагадаємо, що по даному факту правоохоронці направили в суд справу за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. У свою чергу було порушене кримінальне провадження за статтею 125 ККС. Ведеться досудове розслідування.




коментарів: 16
  1. Насправді стосунки дружин-коханок мало кого цікавлять (хоча є свідки і відео, що кожне слово Дранника-брехня!), людей більше обурило те, що цей виродок, в якого вже була біла гарячка, який не тільки жорстоко побив дівчину з іншого авто, качався п’яний по перехрестю, крив всіх матами, розказував людям скільки часу в нього не було інтимних стосунків ітп… А обурило, що він в неадекватному стані сів за кермо, з неймовірною швидкістю нісся по місту, цього молодика не навчила неодноразово скоєна ним ДТП, в результаті якої він вбив людину на тому ж перехресті… Я не розумію чому цей зухвалий молодик досі не сидить за ґратами, а спокійно їздить п’яний дорогами, де ходять наші діти!..

  2. Сидів тихенько в нетверезому виді чи спав за кермом на перехресті? А чого дівчина не зняла побої? Не заявила про побиття працівникам міліції? В кожному слові брехня.

    Колишня дружина не може змиритися, що їздить на польських номерах, а моя дівчина – на БМВ.
    Верх наглості і абсурду, накинутись на дівчину, побити чуже майно, брехати на кожному слові(включаючи придбання БМВ для дівчини)))) так ще й спробувати в цьому звинуватити колишню дружину… Хоч би з юристом порадився як правильно збрехати))))

  3. Ох і чорт! Так нагло брехати – це треба вміти. Нічого недовго залишилось і всі все взнають. Чоловік сто бачило як ти , свинота сів неадекватний за кермо і погнав , мєнта збив! Матюками гнув на всіх, по асфальту катався , маршрутка за тебе людей висадила , проїхати не могла!

  4. Ти гусь Драник,піднімаєш руку на маму своєї дитини,пазоріщє!!!Подумай про наслідки,все рано чи пізно повернеться,життя бумеранг!!!Стидоба!!!??

  5. Люди,робіть ребост цієї статі по всім знайомим.Нехай всі про нього дізнаються.

  6. цеж яким придурком треба бути,щоб коментарі давати. Повістку в ато хай вручать а не в студію запрошують

  7. За рулём был именно он!!! Не ведитесь, есть видео, и есть видео как к машине его бывшей жены пошел именно он! Скоро брошу ссылку на ютуб! И вообще, какого хрена пьяный тип садится за руль??? Где наша воспеванная полиция?

  8. який жах! це ж хтось порадив йому такі коментарі давати… повна маячня. грається з усіма нами і, мабуть, від душі веселиться хлопець! це скоріше сам ніяк не змириться з втратою хорошої дружини, тому й вчинки на п’яну голову такі неадекватні. собаче лайно, а не мужик!

    • Так доречі на тому перехресті збив на смерть людину ходить вже та душа за ним!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер