<

Воїна АТО зустріли оплесками у нововолинському коледжі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:06 | 17.12.2014 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Колектив електромеханічного коледжу мав честь зустрітись із бійцем 18 одеського батальйону,  позивний якого Праведник. 

Раніше, колективними зусиллями коледжу, на традиційному “українському святі”, студенти виготовили композиції із національного продукту сала, які передали саме 18 одеському батальйону.

За словами Лариси Жили, заступника директора з виховної роботи, візит бійця  Віктора є дуже важливим для коледжу, це так званий зворотний зв’язок із фронтом , це можливість скласти своєрідну подяку за героїчний тил і почути з перших вуст правду.

Допомагати бійцям АТО колектив навчального закладу розпочав ще у травні, коли дізнались що їхній випускник Сергій Терешко воює. Саме для нього і збирали гроші на бронежилет. “Для мене, яка для вчителя, здавалось що це найстрашніше, що я можу пережити – передавати бронежилети для своїх колишніх вихованців. Але виявилось що це не найстрашніше… ” –  відверто розповіла Лариса Жила. 

Актова зала була вщент заповнена, панувала тиша, і трохи стривожена атмосфера. Віктора привітали патріотичними піснями та віршами. Присутні могли поспілкуватись із бійцем, перші запитання звучали несміло, але далі бесіда ставала все цікавішою. Студенти, викладачі та гості цікавились, чим можуть допомогти нашим бійцям на Сході, і сказали, що допоможуть чим зможуть. Адже зі слів Праведника, все чим забезпечені його побратими це допомога небайдужих людей. Від держави він отримав лише ремінь для штанів, ось з чим відправили воювати.

Зі слів Віктора, найгірше на війні – це зрадники, наші керівники, офіцери та генерали. З якими Праведник найбільше і воює, за що йому і дали такий позивний. А те, що оголосили знову мобілізацію це, на його думку, відмивання грошей, війна для когось горе, а для когось пожива.

В кінці заходу бійцю вручили аптечку для його побратимів та записник для листів, на які чекатимуть.

коледж 17.12.14_00007
коледж 17.12.14_00003
коледж 17.12.14_00005
коледж 17.12.14_00010
коледж 17.12.14_00012
коледж 17.12.14_00015




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця