<

Водій, затриманий нововолинськими активістами на День шахтаря, стверджує, що їхав по правилах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:01 | 5.09.2016 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1
/ коментарів 6

5-го вересня до інтернет-видання “БУГ” звернувся водій “Мерседесу”, затриманого активістами на День шахтаря у Нововолинську, та пояснив, що не порушував ПДР.

Інтернет-видання “БУГ” повідомляло, що під час святкування Дня шахтаря на проспекті Дружби, де заборонено рух транспорту у святкові дні, виїхали автівки, тим самим порушуючи правила дорожнього руху та ігноруючи знак, встановлений при в’їзді на проспект.

Водій затриманого “Мерседесу” Юрій Степанчук стверджує, що поліцейські, які стежили за ситуацією в місті, і самі порушували правила, адже не мали права знаходитись на дорозі без маячків.

“Я не порушував правил дорожнього руху, як це робили активні громадяни. Адже велосепедисти мають право рухатись справа проїжджої частини, натомість вони рухались по всій дорозі.

На цій ділянці пішоходи можуть рухатись по пішохідних доріжках та переходах, а не по проїжджій частині. На бульварі Шевченка є знак “Пішохідна зона” – там пішоходам можна знаходитись на проїжджій частині. Тут – ні.

Поліції навіть документів не показав, тому що згідно чинного законодавства нічого не порушив. Їхав дворами за старим горкомом, знаків наша влада не поставила. Що не заборонено – те дозволено”, –  – розповів водій “Мерседесу”, працівник шахти №10 “Нововолинська” Юрій Степанчук.

Проїзд в центрі міста у святкові дні заборонений. Пан Юрій каже, що їхав через двори. На День шахтаря дорогу мали перекрити повністю, але так як цього зроблено не було та не поставлено знаків, водій впевнений – правил не порушив.




коментарів: 6
  1. Ну стало понятно что эту шахту №10 никогда не построят.Потому что все деньги на мерседесы разворовывают. Какая зарплата у этого работничка, интересно?

  2. це точно, а машина його коштує 20000 баксів, він сам хвалився, а працює всого слесарьом

    • Якщо людина своею працею наскладала 20 тисяч и купила мерседес це щось ненормальне?Якби купив будинок чи квартиру за 50 тисяч це вважалосяб нормою а так ни?

  3. Яка кому в сраці різниця в кого яка машина,була б капєйка то взагалі б перекинули чи що ці”активісти”((((правил не порушував 100 відсотків, до поліції треба було іти і розпитати де вони мають стояти і що робити!!!

  4. перед тим як плести про 100% краще переконатися у своїй правоті. вийдете і на знакі глянете? я от майже на 100% впевнений, шо заїхав він туди як і більшість з дороги, під знак. замість того, шоб хитрити краще би просто визнав свою помилку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа