<

Вкусив за палець та вирвав гаманець: у Нововолинську чоловік пограбував пенсіонера

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:12 | 25.01.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2
/ коментарів 5

24-го січня у Нововолинську на вулиці Соборній 34-річний чоловік пограбував пенсіонера. Поліція затримала зловмисника по гарячих слідах.

Про це повідомляє пресслужба поліції області.

24-го січня о 19:30 до нововолинських поліцейських звернувся місцевий мешканець та повідомив, що дві години тому його пограбував чоловік із застосуванням насильства.

Зловмисник штовхнув пенсіонера, вкусив за палець та вирвав із його рук гаманець, у якому знаходилося: 200 доларів, 3 тис. грн,  посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Поліцейські негайно виїхали на пошуки грабіжника. За короткий проміжок часу правоохоронці розшукали підозрюваного та затримали його. Частину пограбованих у пенсіонера речей вилучили та повернуть власнику.

Чоловіку оголосили про підозру у скоєному злочині та обрали запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт, терміном 60 діб. За фактом пограбування слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (грабіж) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває слідство.

Правопорушник уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів.




коментарів: 5
  1. Зллдії в Новіку вже геть озвіріли ,а може наркоша ,той за дозу і не на таке піде .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок