<

Візит помічників волинського нардепа на шахту №10 “Нововолинська. Гірники готові до співпраці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:35 | 28.12.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

28-го грудня помічники народного депутата України Ігоря Гузя здійснили візит на шахту №10 “Нововолинська”. Відбувся конструктивний діалог з керівництвом копальні та працівниками, які висловили вдячність нардепу за підтримку вугільної галузі Волині.

Помічник народного депутата Андрій Бокоч попросив шахтарів надавати пропозиції розподілу коштів помісячно, щоб потім за необхідності спільно розглядати їх у Києві.

“Давайте працювати на те, щоб копальня добудувалась. Ми розуміємо, ця сума не є панацеєю, але ви знаєте, що планували ще місяць тому зробити з цією шахтою. Адже 20 мільйонів гривень – це навіть не консервація. Тому є очевидністю, що наша з вами співпраця приносить результати. Постійні виступи нардепа з трибуни у Верховній Раді вплинули на рішення уповноважених у вугільній галузі осіб. Всі прекрасно знають, що ці кошти не закладалися в бюджет, а “вибивалися” з бюджету”, – відзначив Андрій Бокоч, звертаючись до гірників.

Нагадаємо, що в держбюджеті на 2017 рік заклали додаткових 130 мільйонів гривень на продовження будівництва шахти №10 в Нововолинську. Після двох публічних звернень до Володимира Гройсмана позицію народного депутата Ігоря Гузя врахували – до попередніх 20-ти мільйонів гривень додали ще 130 мільйонів.

“Переконаний, що вугільній галузі на Волині бути!” – коментував ситуацію волинський нардеп.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа