<

Віталій Онисько став новим керівником спілки шахтарів-інвалідів праці Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:10 | 11.11.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
48
/ Коментарі відсутні

Новообраним керівником однієї з найбільш чисельніших організацій, яка налічує 144 члени, – Спілки шахтарів-інвалідів праці Волині – став 36-річний Віталій Онисько.

Його кандидатуру затвердили 10-го листопада у Нововолинську на зборах організації. Попередньо Спілку очолював Георгій Грабовський, котрий нещодавно пішов із життя. Тож на початку засідання присутні вшанували його пам’ять хвилиною мовчання.

Про це повідомляє сайт Нововолинської міської ради

Віталій Онисько із шахтарської сім’ї, працював на копальнях Львівщини та Волині. Колеги вважають його достойним посади очільника організації, якому не байдужа доля односпілчан. Крім цього, про Віталія Вікторовича говорили як активного спортсмена, котрий представляє шахтарів-інвалідів на змаганнях обласного та всеукраїнського рівнів.

Нового керівника громадської організації привітав міський голова Віктор Сапожніков. Він відзначив плідну співпрацю міської влади з Спілкою шахтарів-інвалідів праці Волині.

— Засвідчую вам свою повагу. Саме ви розбудовували місто, видобували сотні тисяч тонн вугілля, – наголосив Віктор Сапожніков, звертаючись до присутніх у залі. – Ви і сьогодні маєте свою громадянську позицію, є активними у громадському житті міста. Ви йдете до влади десь з порадами, а десь і з критикою, і у цьому теж полягає ваша допомога.

На зборах обрали Раду та ревізійну комісію Спілки.

Богдан Нічай, котрий головував на засіданні, озвучив про наміри цієї організації для більш її ефективної роботи створити свою профспілку. Власні міркування з цього приводу і свою підтримку висловили голова Волинського теркому профспілки працівників вугільної промисловості Юрій Калістратов та начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області Андрій Іщик. У результаті Раді організації доручили опрацювати це питання до кінці року і прийняти відповідне рішення.

У роботі зборів також взяли участь представники міських управлінь Пенсійного фонду України, управління праці та соціального захисту населення, Фонду соціального страхування України, центральної міської лікарні.

Відділ з питань внутрішньої політики,
взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю міськвиконкому.

Фото Людмили Трубнікової




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця