<

«VIP Тернопіль Comedy шоу» приїде до Нововолинська з новою програмою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:29 | 11.02.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ коментарі 4

13-го лютого напередодні Дня закоханих у Нововолинському палаці культури виступить одна з найкращих гумористичних команд України «VIP Тернопіль Comedy Шоу». Для глядачів підготували нову програму.

У рамках зимового туру «Свят багато не буває» команда уже встигла відвідати з десяток міст, далі на черзі Нетішин та Нововолинськ.

Колектив «V.I.P. Тернопіль», в минулому команда КВК, яка яскраво заявила про себе на українському полі гумору. Яскраво червоні сценічні наряди і неординарні образи учасників не залишили команду без гідної уваги. Окремі члени команди неодноразово запрошувалися на зйомки скетч-серіалів і передач: «Країна У», Казки У »,« Готель Галичина »та інші.

Найвідомішими членами колективу стали Таня Песик, Віктор Гевко і Володька (Тарас Стадницький). У складі команди й інші відомі особистості, наприклад, співак Аркадій Войтюк, який бере на себе всі вокальні елементи виступу команди.

“До нашого міста завітає одна з найкращих гумористичних команд України, неодноразові переможці “Розсміши коміка”, півфіналісти 1-го , та срібні призери 2-го сезонів Ліги сміху, актори і автори скетчкому “Країна У” та сіткому “Одного разу під Полтавою”, серіалу “Готель Галіція” – команда VIP Тернопіль із власним гумористичним шоу. Дві години сміху та прекрасний настій на довгий час – гарантовано”, – повідомляють організатори.

Концерт відбудеться 13-го лютого о 19:00 у міському палаці культури за адресою: Нововолинськ, бульвар Шевченка, 6.

Телефон для деталей та бронювання квитків – 098 636 89 94.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа