<

Вінничанин заборгував Нововолинському ліцею майна на 30 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:58 | 12.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
163
/ Коментарі відсутні

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури звернувся до Господарського суду Вінницької області в інтересах держави в особі Нововолинського ліцею-інтернату та Волинської обласної ради з позовом до одного з підприємців Вінничини про витребування майна, переданого на відповідальне зберігання.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

У ході вивчення стану виконання господарських договорів, укладених у між ліцеєм та суб’єктом господарювання, з`ясувалося, що у 2014 році освітній заклад передав підприємцеві на відповідальне зберігання учнівські стільці та столи на суму майже 30 тис грн.

Зберігач, згідно договорів, зобов’язаний був зберігати речі і на першу вимогу повернути їх власнику.

Попри те, що директор Нововолинського ліцею-інтернату у жовтні 2015 року двічі направляв такі вимоги зберігачу,проте підприємець відмовився повертати майно чи кошти в розмірі його вартості освітньому закладу.

Зважаючи на те, що освітяни не вживають цивільно-правових заходів задля витребування майна в судовому порядку, на захист інтересів держави стала прокуратура й нині через суд вимагатиме від підприємця повернути ліцею майно, без якого неможливо здійснювати навчальний процес.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця