<

Віктор Сапожніков – перший кандидат від Нововолинської міської організації партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:44 | 24.09.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарі 22

Міський осередок партії БПП Нововолинська висунув кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з вибору депутатів міської ради на місцевих виборах, що відбудуться 25-го жовтня. Перший кандидат у списку – нині діючий мер Нововолинська Віктор Сапожніков.

Віктор Сапожніков уже чотири каденції керує Нововолинськом, і з усього видно, розраховує на п’яту каденцію. Востаннє Віктора Борисовича на посаду міського голови підтримала ВО «Батьківщина».

Нагадаємо, що В.Сапожніков працює в апараті виконкому Нововолинської міської ради з березня 1986-го року – головою планової комісії, першим заступником голови виконкому, з серпня 1994-го року – заступником голови ради, першим заступником голови виконкому, а з 1998-го року виконує обов’язки міського голови.

Хоч лідер міського осередку партії “Солідарність”- Блок Петра Порошенка” Ольга Лакиш відмовилася виставляти списки кандидатів у депутати на показ, однак ці списки потрапили у руки журналістів “БУГу” у такому форматі (фото Бориса Карпуса):

11232365_10207666689682429_4687296324159424599_n_tn
11219576_10207666688402397_3690246610407055519_n_tn




коментарів: 22
  1. громада в шокє…таке враження ніби з совка ми ніколи і не виходили….вічний мер і вічні депутати….жити по новому кажете? ну ну….

      • воля громади? я громаду хтось запитував чи як завжди це робиться у Нововолинську “парішали” собі Сапог і так звана опозиція і сформували список. Як на мене це далеко не демократія, а скоріше якась монархія по нововолинськи
        Я вже колись писав що скоро з такими темпами будемо ходити строєм як колись піонери і вітатись “Аве, Вітя”…

        • Як хто запитував громаду? Це ж вибори! Прямі та демократичні! Це ж саме ми-мешканці міста голосуємо, а не марсіяни! Якщо переважна більшисть простих нововолинців щиро довіряють Віктору Борисовичу Сапожнікову віддаючи свої голоси за нього на виборах, значить так тому і бути! Це демократія!

          • прямі і демократичні вибори? тільки не в Україні і тим більше не в Нововолинську, як на мене це чергові вибори без вибору, тому що давно все порішали за нас…

  2. дуже солідний підход до формування списків БПП, якщо куча помилок, серйозно

  3. Шкода одне, що хлопці атошники продалися зі своїми рідними, тим які їх обманювали і посилили на грьобану війну. Незнаю як тепер будете дивитися в очі своїм бойовим товаришам і батькам які не дочикалися своїх рідних з війни. Ви продалися за цукерку рошена-сапожнікова? Шкода!!!

  4. (фото Бориса Карпуса): Молодець, СТАРАВСЯ!!! – називаэться “Від добра не жди добра” вигріли змію на грудях…

  5. Комуняки, риги і дупоцілувальники! І як так Сапог Батьківщину кинув, Соколова то переживе???

  6. Та добре що тої Соколової здихалися, ВОНА що Брєжнєв чи що? Скцльки вже можна? Розвалила партію, одні пєнсіонери залишились.

  7. Добре , що в Україні є стільки партій , то є куди перебігати . СПИСОК ДУЖЕ “СИЛЬНИЙ” – краснопузі, регіонали та інші

  8. перестаньте навязувати думку про хорошого мера, вам написали з цього роя не буде ні йуха, це про совкового мераі його прихвоснів, яких зігнали різними маніпуляціями та тиском

    • Сапожнікову низький доземний уклін від нововолинців за турботу та добрі справи! Нововолинськ за Сапожнікова!

  9. Від тих поклонів аби лоби не порозбивали!Наше гарне,чисте місто перетворене в смітник,розвалюху.Порядок лише біля приватних підприємств,дякуючи підприємцям і біля меморіалів,дякуючи “добрим справам”!

  10. Шкода кількох людей, що після цього не змиють з себе тавро “був у компанії з Сапожніковим”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер