<

Військовим уже доставили тепловізор, на який збирали кошти з читачами БУГу: капелан з Нововолинська знову поїхав на Схід

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:13 | 17.08.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
791
/ Коментарі відсутні

Військовий капелан Павло Гаврилюк спільно з волонтером Євгенієм Недищуком вчергове вирушили на Схід до військових з Нововолинська, цього разу наші земляки отримали тепловізор, прилад нічного бачення, повербанки та інші необхідні речі.

Представник ради церков «Скинія» відвідав наших захисників з подарунками від небайдужих мешканців міста. Хлопці подякували за омріяні прилади, адже тепер мають змогу ефективніше виконувати завдання та бачити ворога навіть вночі.

Військові отримали повербанки, газові балони, ключі для ремонту транспорту, смаколики, а також тепловізор та прилад нічного бачення, який вдалось придбати після завершення збору коштів. Спільними зусиллями, читачі БУГу досягнули результату та підтримали наших захисників.

Окрім цього, військовий капелан Павло Гаврилюк повертається додому з «сувенірами», серед яких – уламки російської ракети, яка була збита нашими захисниками.

Нагадаємо, підрозділ, у якому служать хлопці з усієї території Волині, просить небайдужих допомогти зібрати кошти на купівлю десяти планшетів. Вартість одного пристрою на 64 Гб становить близько 7 тис. гривень, отже для купівлі десяти таких пристроїв для підрозділу потрібно щонайменше 70 тис. гривень.

Реквізити банківської карти капелана:

Картка Приватбанку 5168 7422 4337 0685 –  Павло Гаврилюк

Інтернет-видання БУГ висловлює вдячність підприємцям з Нововолинська, які щоразу допомагають матеріально підтримати наших військових. Подяки для небайдужих мешканців вкучили від командира військової частини. Тож долучайтесь, разом подолаємо ворога!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок