<

Відтепер у Нововолинській громаді працюватимуть два шерифи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:33 | 28.12.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2401
/ коментарі 2

28-го грудня відбулося урочисте відкриття поліцейських станцій у Благодатному та Грядівському старостинстві Нововолинської громади. Роботу розпочали два шерифи.

Міський голова Нововолинська Борис Карпус та начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко передали офіцерам зброю, обладнання та службові автівки.

Напередодні Нововолинська громада взяла участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади». Завдяки цьому та виконанню умов проєкту, шерифи приступили до роботи.

У свою чергу міська влада забезпечила офіцерів робочим місцем, зробивши ремонт у приміщеннях, та усією необхідною технікою. Всі ремонтні роботи були виконані за кошти з держбюджету, які вдалося отримали за сприяння нардепа Ігоря Гузя. Також міська влада виділила 500 тисяч гривень на придбання службового автомобіля, інший — отримали від поліції.

Головне завдання шерифів — орієнтуватися на потреби місцевого населення, забезпечувати правопорядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Посаду шерифа в Благодатному зайняв Віктор Циплаков, у Грядівському окрузі — Роман Артинюк. Вони виграли конкурс на заміщення посади офіцера громади, пройшли відповідне навчання та спеціальне тестування.

Борис Карпус зазначив, що відкриття поліцейської станції у громаді — важлива подія, адже місцеві мешканці давно чекали на офіцерів.

Присутні оглянули приміщення станцій, там знаходяться два кабінети: для роботи з громадянами, документами та відпочинку. Жителі в будь-який час зможуть звернутися до шерифа за допомогою.

Також міському голові вручили сертифікат учасника проєкту «Поліцейський офіцер громади», що засвідчує подальшу співпрацю та створення безпечного середовища на території громади.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок