<

Відправили на лікування: молодик, який влаштував погром у Нововолинській міськраді, кидався під автівки та хотів побити вікна в ДРАЦСі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:18 | 28.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

26-річний молодик, який розтрощив вікна Нововолинської міської ради, 27-го квітня ввечері кидався під автівки на одній із вулиць міста, чіплявся до перехожих і провокував бійки.

Його поведінка була агресивною. Тому нововолинці зателефонували на 102 і викликали правоохоронців, – повідомляє Нововолинськ.com.ua.

Керівник Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський розповів, що чоловік був в неадекватному стані, адже бігав містом, будучи босим. А також кидався під автомобілі. Тому поліцейські повідомили про цей інцидент медиків швидкої допомоги, які доставили молодика в одну із лікувальних установ області.

«Близько 22:40 ми отримали повідомлення, що на бульварі Шевченка хлопець на ім’я Дмитро, який побив вікна і двері у міській раді, кидається під автомобілі, чіпляється до людей й намагається вчинити бійку. На місце події відразу виїхала група реагування патрульної поліції. І там, повідомлена нам інформація, підтвердилася. Молодик дійсно перебував в агресивному стані, бігав босим. Тому ми повідомили лікарів. Зараз він перебуває в одній із лікувальних установ області», – зазначив Бучинський.

Окрім цього, це й же нововолинець ввечері 27-го квітня хотів побити вікна у місцевому ДРАЦСі.

Цей молодик може бути причетний і до погрому в міському парку атракціонів.

Нагадаємо, 26-річний нововолинець вже неодноразово порушував закон. Нещодавно дебошир, повертаючись з Польщі через “Ягодин”, зухвало намагався прорватися через кордон. Він протаранив шлагбаум і наїхав на ногу прикордоннику.

Відкрили кримінальне провадження на дебошира, який побив вікна Нововолинської міської ради




коментарів: 4
    • Він, бува, контрабасом не займався?
      Бо якшо так, то це ж завжди нерви, а тут враз обірвалось і його мізки не витримали такої зміни.
      Шкода хлопчину!

  1. Чуйка в мене,що він і в Ліпінах щось вичудить.Щось зламає,або розіб’є (може свою голову).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця