<

Відпрацювання Нововолинська: поліція виявила 5 нетверезих водіїв, один – пропонував хабар

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:42 | 19.02.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарі 3

19-го лютого в Нововолинську правоохоронці проводять оперативно-профілактичне відпрацювання. У рамках цих заходів відбулись санкціоновані обшуки та виявлено п’ять водіїв у стані сп’яніння, один з яких пропонував неправомірну вигоду.

Нагадаємо, в ході обшуків у Нововолинську вилучили понад півкілограма бурштину-сирцю, наркотичні засоби, вогнепальну зрою, 300 набоїв та штик-ніж.

До оперативно-профілактичного відпрацювання залучено близько сотні правоохоронців різних підрозділів волинської поліції: співробітники управління КОРД, роти поліції особливого призначення, управління карного розшуку та слідчого управління, управління превентивної діяльності, Володимир-Волинського районного відділу поліції, кінологічного центру ГУНП разом зі службовими собаками, – повідомляють у пресслужбі Нацполіції області.

Під час превентивних заходів лише за перші кілька годин групи реагування патрульної поліції оформили десятки адмінматеріалів за порушення правил дорожнього руху. У тому числі, виявлено п’ять водіїв у стані алкогольного сп’яніння, один з яких пропонував поліцейським неправомірну вигоду, аби уникнути покарання.

За це йому загрожує кримінальна відповідальність. Притягували до адмінвідповідальності і осіб, які чинили хуліганство або перебували нетверезими в громадських місцях.

Тим часом, дільничні офіцери поліції перевіряють десятки раніше судимих осіб, які вчиняли пограбування та крадіжки, а також тих, які підозрюються у вживанні наркотиків. Крім того, перевіряють громадян, які перебувають на обліку як домашні насильники.

Такі заходи на території області триватимуть і надалі, адже поліція тримає на контролі оперативну обстановку на Волині й забезпечує належне безпекове середовище для мешканців.

Фото на головній – ілюстративне.




коментарів: 3
  1. А толку. На вулиці чехова знайшли.. Солі.. Якими травиться пів міста.порішали взяли грошей і поїхали позорище..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця