<

Відповідь Мінсоцполітики нардепу Гузю: центри Пенсійного будуть в Нововолинську та Любомлі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:02 | 11.05.2016 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
8
/ коментарі 2

Місцем розташування Шацького обласного управління Пенсійного фонду України визначено Любомль, а Іваничівського районного управління ПФУ – Нововолинськ. Таку відповідь на депутатське звернення отримав нардеп Ігор Гузь від Мінсоцполітики.

Очевидно, у Києві прислухалися до думки громади щодо розташування центрів управлінь пенсійних фондів у Любомлі та Нововолинську. Це зазначено у відповіді на звернення Ігоря Гузя, де він наголосив, щоб при реформуванні управлінь Пенсійного фонду в Любомльському, Іваничівському та Шацькому районах та місті Нововолинську врахували думку населення.

Згідно Постанови Кабінету Міністрів України планувалася реорганізація управління Пенсійного фонду України і як наслідок створення об’єднаного управління Пенсійного фонду Нововолинська та Іваничівського району з центром у Іваничах, та  об’єднаного управління Шацька та Любомля з центром у Шацьку.

Цей факт спричинив бунт мешканців Любомля, які вийшли у січні на акцію-протесту перекривати міжнародну трасу на півтори години. Невдоволені таким розвитком подій були і нововолинці. Щоб вирішити проблему, народний депутат Ігор Гузь організовував у Києві зустріч жителів Любомля та Нововолинська з керівництвом Пенсійного Фонду України.

У відповіді Мінсоцполітики йдеться, що організація пенсійних управлінь проводиться так, як цього хотіла громада.

GBL2yD0FjGo
dpHNQEDj7OE (1)




коментарів: 2
  1. толку з того що іваничівське зареєстроване у Нововолинську, всеодно вся нечість і дальше сидить в Іваничах.

  2. Мер, поясни свій брЄд :)Що ти маєш на увазі під словом “нечисть”. А заодно, чому жителі Іваничівського району мають їхати в Нововолинськ, а не в Іваничі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер