<

Відкриття супермаркету АТБ у Нововолинську – черга за “халявою”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:54 | 6.04.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
57
/ коментарів 6

6-го квітня у Нововолинську відкриття другого в місті супермаркету “АТБ”, що на 15-му мікрорайоні. Заплановано воно було на 10:00, однак черга сформувалась ще заздалегідь.

Така кількість людей, які від самого ранку займають чергу пов’язана з тим, що вони хочуть потрапити в першу сотню покупців і отримати приз.

До слова, щоб дали подарунок потрібно придбати товар на суму мінімум 100 гривень.

Коли в місті відкрили перший “АТБ”, навколо цієї події було багато ажіотажу і обговорень. Одні казали, що конкуренція вплине на торгові точки Нововолинська негативно і витіснить їх, інші  вважали це додатковим стимулом місцевим підприємцям для якісного обслуговування, встановлення доступних цін та контролю за продуктами.

В жовтні 2017 року інтернет-видання БУГ повідомляло про майбутню появу супермаркету.

З’явився новий АТБ на 15-му мікрорайоні на місці “Рідного Краю”, який у вересні зачинили. Власник супермаркету Юрій Сиротюк продав приміщення.

Було багато розмов навколо конкуренції з відкриттям першого АТБ. Сиротюк журналістам БУГу давав коментарі з приводу жвавих обговорень нововолинцями обох супермаркетів.

“Конкуренція – це добре, вона надає додатковий стимул. Ми передивилися свій асортимент, політику цін, по максимуму покращили роботу “Рідного Краю”. Можна зробити висновок, що кожен покупець сам обирає, де йому більше подобається купувати, у нас завжди людно. З відкриттям нового супермаркету у місті ми змінили систему власних продажів, зменшили ціни. Також змінили зовнішній вигляд логотипу.

Більше того, “Рідний Край”, який був на 15-му мікрорайоні,  продав тим же конкурентам. Я – підприємець та завжди дію так, як буде вигідніше. Мені запропонували хорошу суму, яку є куди вкласти. Тому відмовлятися було б нерозумно”, – розповідав власник “Рідного краю”.

Відкрити новий великий супермаркет перед Великоднем – вдале рішення. Адже нововолинці готуються до свят та скуповують багато продуктів на святковий стіл.

Сподіваємося, що сама процедура відкриття пройде культурно та без штовханини. Якщо ви були свідком подій – коментуйте та діліться враженнями від появи ще одного АТБ у місті.




коментарів: 6
  1. Класно, що вже нарешті відкрився!! Але… Касирам взимку не позаздриш.. Нащо їх садити біля дверей. Біля кас якісь грати. На вулиці бруківка вже відпадає…

  2. Це круто що Нововолинськ розвивається і стає більшим й гарнішим. Все більше людей про нього взнає. А я вважаю що власник «Рідного краю» дуже розумний! Дякую за новий магазин!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок