<

Відкрили кримінальне провадження через загибель на заводі в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:46 | 5.04.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ коментарі 3

Трагедія трапилася учора, 4 квітня, на території товариства з обмеженою відповідальністю у Нововолинську. Під час робочої зміни загинув 46-річний волинянин, ще один 41-річний працівник підприємства травмувався. 

Про це йдеться на сайті ГУНП у Волинській області.

По обіді, на підприємстві, під час робочої зміни з мостового крану відірвався та упав вантажний візок, до якого прикріплена баддя для бетону. Внаслідок цього 46-річний житель Нововолинська загинув на місці, ще один, 41-річний мешканець Іваничівського району травмувався. Його госпіталізували. Обидва потерпілі працівники підприємства.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 271 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення вимог законодавства про охорону праці.

Санкція статті передбачає, зокрема, до семи років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років.

Триває досудове розслідування.




коментарів: 3
    • Чого тільки на ливарному? На “Сантехмонтажі” в Коптюка у нас в Володимирі з риштувань впав робітник Микола з Нововолинська, забився на смерть. Зробили виним, підробивши підписи, вже після смерті. Через півроку з тих же самих риштувань впав молодий робітник, інвалід на все життя.
      Керівнику цього заводу варто проконсультуватись в Коптюка, як закриваються ці справи.
      Це лише у Володимирі, а скільки робітників було травмовано на фірмах Коптюка у Нововолинську, та скільки ще буде. Статистика про це замовчує. Бо люди бояться втратити роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа