<

Відкрилась виставка фотографа-аматора Олександра Бобака

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:17 | 17.08.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Сьогодні нововолинці мають змогу культурно відпочити, відвідавши персональну виставку робіт фотографа-аматора Олександра Бобака.

Виставку презентували у приміщенні Молодіжного ресурсного центру “Нові крила” за сприяння його керівника Павла Медини. Саме тут зібрались любителі фотомистецтва та журналісти. Автор робіт розповідає, що фотографією займається 4 роки. За цей час його захоплення поволі стало для нього улюбленим заняттям, якому Олександр відводить немало часу. Сашко багато подорожує, і своїх мандрівок не уявляє без фотоапарата. Кожне фото – це спіймана мить краси і настрою.

Що стосується жанрів зйомки, то спочатку його, як любителя, цікавив пейзаж: краса природи, неповторна мить сходження сонця, краплина роси на квітці… Потім став захоплюватися портретом, передавати внутрішній світ людини. А це, окрім захоплення, вимагає і таланту.  Треба вміти працювати зі світлом, вивчати постановку і композицію. Це вміння спілкуватися з людиною, яку фотографуєш, щоб передати її настрій.

“Однак я не хотів робити акцент на портреті, бо це ніби якийсь натяк на комерційну діяльність”, – каже фотограф, – “Хотілося відійти від стандартів, робити якісь нові кадри”. У його виставці знайшлося місце для таких фото. Бачення автором навколишнього світу яскраво виражене у презентованих світлинах.

Син відомого у нашому регіоні журналіста, краєзнавця, поета Олександра Бобака (псевдонім Олександр Лель) захоплюється красою, як і його світлої пам’яті батько.  Його фотографії – це шлях від камери на мобільному телефоні до професійних кадрів. У всіх починаннях, що пов’язані з фотомистецтвом, має підтримку рідних та друзів. Майбутнє Сашко не планує, проте стверджує, що усе залежить від успіху виставки.  У подальшому прагне експерементувати, а в перспективі відкрити свою студію.

_DSC0229
_DSC0232
_DSC0250
_DSC0262
_DSC0270
_DSC0271
_DSC0277
_DSC0246
_DSC0247
_DSC0252
_DSC0278
_DSC0292




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок