<

Відключення електроенергії у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:13 | 17.12.2014 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Працівники підприємства «Волиньобленерго» представили міському голові Віктору Сапожнікову графік відключень електроенергії по місту.

Як зауважив мер на прес-конференції, він його уважно вивчив, проаналізував по інших районах і регіонах, і не поставив свого підпису. – повідомляє сайт Нововолинської міської ради

Місто забезпечує електростанції паливом і несправедливо, коли в шахтарському місті відключатимуть електро­енергію. Але виникають технічні моменти, на які міська влада не має впливу і тому відключення неминучі: з 11.00 до 13.00 год., з 17.00-19.00 год. На мікрорайоні Шахтарському вони стосуватимуться понеділка, середи, п‘ятниці, неділі. Найбільш «страждатимуть» мешканці 15-го, 5-го, 6-го мікрорайонів, будинки яких «замкнені» на енергопостачанні промислової зони (ливарний завод, «Кроноспан» «БРВ-Україна»). Тут відключення будуть здійснюватись щоденно. Віктор Сапожніков наголосив, що він відстоює інтереси міста і енергетики пообіцяли врахувати його побажання і зробити ці графіки більш гнучкими.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер