<

Відбувся суд по обранню запобіжного заходу Бабійчуку: депутата облради взяли на поруки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:37 | 21.03.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарі 4

21 березня відбувся суд з обрання запобіжного заходу депутату Волинської обласної ради Борису Бабійчуку, якого СБУ звинувачує у купівлі заборонених GPS-трекерів.

Про це йдеться на офіційній сторінці «Народного контролю» Волині у Фейсбуці.

Громадський рух на Волині, на чолі з його керівником Павлом Данильчуком, висловили підтримку Бабійчуку.

Зокрема, підготували клопотання про взяття на поруки, оскільки переконані, що справа цілком політична та передбачає собою тиск на депутата.

«Ми вважаємо, що кримінальна справа є підставою в певній мірі та – з елементами політичного переслідування неугодних представників опозиції у Волинській області», – сказав Павло Данильчук.

Як коментував сам Бабійчук, всі трекери були закуплені в Китаї, офіційно та безперешкодно пройшли митний контроль і лише після продажу «підставній качці» виявилося, що вони можуть мати приховані властивості.

У результаті, суд відмовив у клопотанні прокурора та представника СБУ про застосування запобіжного заходу про обмеження на виїзд з області.




коментарів: 4
  1. Політичне замовлення, однозначно. Ганьба! А чому б СБУ та й не зайнятися В. Сапожніковим – міським головою Нововолинська? Там із комунальним майном, земельними ділянками та коштами громади такого навовтузено за 20 років “царювання”, що дай Боже років за 5 хоча б, із половиною всіх тих “справ” розібратися.
    Проте, не можна! Як і з моїми судами, які я фактично всі виграв, окрім одного – та й той сумнівний, за участі, гм, судді М. Ушакова…

  2. Я просто в шоці! Що це за наїзди на патріота ,який намагається жити на своїй землі захистити своє місто від чужинців!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа