<

Відбулися гарнізонні тактико-спеціальні навчання для рятувальників міста Нововолинськ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:17 | 19.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

17 лютого на пункт зв’язку частини 5 ДПРЧ м.Нововолинськ поступило повідомлення що горить картон в цеху гофротари, що знаходиться за адресою: м. Нововолинськ, вул.Луцька,25.

Так розпочалися гарнізонні тактико-спеціальні  навчання. В ході практичного відпрацювання дій з гасіння пожеж та евакуації потерпілих рятувальники вдосконалювали свою майстерність, тренували чіткість та злагодженість в роботі .

Вже за декілька хвилин по прибуттю до місця умовної пожежі на територію «Волинської фабрики гофротари» рятувальниками 5 державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинськ  була проведена розвідка в ході якої виявлено потерпілого, якого евакуювали на свіже повітря та передали працівникам медичної служби для надання допомоги. Через лічені хвилини умовну пожежу ліквідували.

По завершенню навчань, адміністрація об’єкту та рятувальники з приємністю зазначили, що відпрацювання усіх дій дозволило на практиці перевірити оперативну підготовку чергових караулів Нововолинського гарнізону, вміння обслуговуючого персоналу взаємодіяти з рятувальниками.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер