<

Відбулося бліц-навчання для роботодавців міста Нововолинська щодо застосування Прозоро

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:36 | 11.12.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

9 грудня в  залі засідань Нововолинського міського центру зайнятості відбулось бліц-навчання для роботодавців міста щодо реформи державних закупівель та використання системи електронних державних закупівель „ProZorro”.

 Семінар провів заступник міського голови Нововолинської міської ради Олександр Громик, – повідомляє сайт міської ради.

Основна мета семінару –  надати можливість представникам державних та комунальних підприємств, постачальникам товарів, ознайомитися зі змінами законодавства у сфері закупівель, отримати відповіді на актуальні питання щодо застосування Закону України «Про публічні закупівлі», який вступив в дію з 1 серпня 2016 року.

Учасників семінару поінформовано про електронні торговельні майданчики, які вже на сьогоднішній день надають доступ до системи «Прозорро», детально описано чіткий алгоритм дій, необхідних для використання системи електронних державних закупівель „Прозорро”, а також наголошено на економії коштів у разі здійснення закупівлі саме через систему «Прозорро».

Серед присутніх були, зокрема, представники Благодатної селищної ради, ДП «Волиньвугіля», Комбінату шкільного харчування, Виробничого управління комунального господарства, ПрАТ «Нововолинський хлібозавод», ТзОВ «Імперія жирів» та приватні підприємці міста.

Присутні на семінарі почерпнули багато корисної інформації, та загалом підтримали необхідність введення та використання системи електронних державних закупівель „Прозорро”, яка може ефективно забезпечити відкритість та прозорість торгів, а також запобігти корупції в сфері державних закупівель.

Учасники заходу отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Тетяна Михалюк




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок