<

Відбудуться громадські слухання з приводу будівництва «Епіцентру» в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:07 | 9.04.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 14

19-го квітня у Нововолинську пройдуть громадські обговорення будівництва та обслуговування будівель торговельного центру «Епіцентр» на вулиці Луцькій, 8 в Нововолинську.

Нагадаємо, земельна ділянка, загальною площею 2, 8151 га, колись була санітарно-захисною зоною шахти. Досі вона ніким не забудована. На цьому місці вже планувалося зведення торговельного центру. Тепер же будівництвом зацікавилося ТОВ «Епіцентр К» – національна мережа торговельних центрів, в яких можна придбати будівельні матеріали, товари для дому та городу, речі для оздоблення та оформлення житла, дитячі товари та ряд інших речей.

20-го лютого на сесії міськради депутати дали дозвіл на розробку робочого проекту землеустрою по вулиці Луцькій, 8.

На земельній ділянці вже розпочалися підготовчі роботи, територію обгородили металевим парканом. Звести «Епіцентр» планують до кінця серпня 2019 року.

Громадські слухання відбудуться об 11:00 у приміщенні виконкому Нововолинської міської ради в кабінеті 304.




коментарів: 14
  1. Доброго дня! “Громадські слухання” – абсурд, коли вже розпочато заходи з підготовки будівельного майданчика до виконання будівельних робіт!

  2. “Папік”, під занавіс свого правління – перед виборами Президента, злякався. І правильно. Ще не одна шина (і не тільки від В.Грабовського) палатиме під вікнами МР. Хоча, він скаже: “А це не я! Так депутати вирішили”. :))) Проте, у “ЗУ Про місцеве самоврядування” чітко виписано, що порядок денний формує голова міської ради, він же міський голова – саме для нього – старого, безліч разів фарбованого і перефарбованого лиса.

  3. “безліч разів фарбованого і перефарбованого лиса” – шо, теж комсомольцем був ?

    • Нарешті хоч щось добротне побудують. Уявіть широкий асортимент, в Новік будуть всі з’їжджатись, продвіне однозначно наше місто!!! І дай бог його зведуть без проблем то буде свято

  4. Нужно расти и развиваться! Идти вперед! Будут новые рабочие места и хорошие зарплаты.

  5. Про нові робочі місця не скажу бо більшість малих магазинів які продають будівельні товари якраз будуть неконкурентноспроможними.

  6. Нових робочих місць буде 30-40, а подумайте скільки людей втратять роботу. Це я про працівників малого бізнесу. Це не аргумент. А від напливу покупців виграють хіба що кав’ярні, паркінги, готелі, та наш дорогий мер…

  7. Є люди,яким ще ніколи ніхто не вгодив. І мер поганий, і президент, щоб вони не робили.І це замісь того, щоб радіти, що у наше місто вкдадають такі інвестиціі.

  8. Хоть ціни зрівноважаться а то в Луцьку в епіцентрі все дешево а в нас ціни космічні—Дивишся крана в ванну в одном магазині 600 а в іншому який буквально через дорогу 900(і вони одинакові)Вдалого будівництва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер