<

Від Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» для потреб Нововолинської школи №9 передали електричну плитку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:19 | 27.11.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 3

За дорученням депутата Верховної Ради Ігоря Гузя його помічник – Володимир Шаповал – для потреб Нововолинської спеціальної ЗОШ I-II ступенів №9 передав електричну плитку.

Про те, що заклад вкрай потребує приладу для приготування їжі, пожалілися народному депутату, коли він працював минулого тижня у Нововолинську. Ігор Гузь  побував у школі: розповів про свою роботу та обговорив проблемні питання.  Потому оглянув територію закладу і зауважив:  «У школі – маса проблем, основна якою хочу зайнятися – це облаштуванням території. Дітей навчається в школі багато, а територія навіть не огороджена, відсутнє нормальне асфальтне покриття. Школа немає ні дитячого спортивного майданчика, ні зони відпочинку». Ігор Гузь очікує від керівництва школи проектно-кошторисну документацію будівництво дитячого майданчика.

wp_20161126_14_25_29_rich__highres

Електричну плитку школі №9 придбано Фондом Ігоря Гузя «Прибужжя». В освітньому закладі навчаються діти з вадами фізичного і психічного розвитку.

«Учнів багато, трудовий колектив змушений щодня працювати аби створювати максимально комфортні умови для своїх школярів. От саме і таким людям хочеться завжди допомагати», – зазначив помічник нардепа, депутат Нововолинської міської ради Володимир Шаповал.

wp_20161126_14_30_06_rich

Зaвідувач з господарської роботи Галина Зламан, якій і передано плитку, висловила  команді народного депутата Ігоря Гузя вдячність за підтримку.

wp_20161126_14_26_02_rich__highres

Наразі в освітньому закладі навчається понад 100 учнів.




коментарів: 3
  1. Тепер В.В.Шаповал мусиш контролювати, щоб В.Б. комусь не віддав в оренду, а ще краще продав. Тепер це машинка не безхозна, а громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер