<

Салон «Aleksandra Dress» у Нововолинську пропонує весільні, вечірні та дитячі сукні*

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:41 | 19.02.2019 / Нововолинськ /
Перегляди
896
/ коментарі 3

Салон «Aleksandra Dress» у Нововолинську – місце, де можна створити образ на важливу подію в житті. В магазині Ви можете не лише придбати сукню своєї мрії, а й взяти її в оренду чи замовити по каталогу.

Весілля, випускний у школі чи садочку, ювілей, фотосесія або інший особливий день – це привід одягнути гарну сукенку від «Aleksandra Dress». Салон пропонує весільні, вечірні та дитячі плаття.

Магазин пропонує сукні від українських дизайнерів, таких як Elena Morar Та Elena Vasilkova.

Підбирають сучасні моделі з останніх колекцій і для того, аби обрати плаття мрії, не потрібно їхати до великого міста. В салоні «Aleksandra Dress» можна придбати сукню без високої накрутки на ціні.

Побачивши сукню на фото в онлайн-каталозі, Ви можете сміливо звернутися до продавців, які допоможуть реалізувати бажання. На фотосесії чи будь-які урочисті події Вам підберуть лук «мама-дочка».

Окрім плать в магазині наявні аксесуари – віночки, діадеми, сережки, резинки для маленьких красунь та метелики для хлопчиків та чоловіків.

В «Aleksandra Dress» є чудовий помічник для нареченої – планер. Підготовка до весілля стане приємнішою та організованішою, адже можна записати не тільки найважливіші моменти, а й покроковий план дій, список запрошених, бюджет, покупки тощо.

На офіційні сторінці салону в Instagram («Aleksandra__dress») слідкуйте за новою колекцією та новинками.

«Aleksandra Dress» знаходиться за адресою: вулиця Кобзаря, 29А. Працює магазин щоденно: понеділок-п’ятниця з 10:00 до 18:00, субота – з 10:00 до 17:00, неділя з 10:00 до 15:00.

Для додаткової інформації: тел. +38 (098) 00 36 641.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця